Висоти, підкорені “Дебютом” (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Центр дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність», неначе велика родина, що має своїх талановитих діточок. Справжньою гордістю є Зразковий художній колектив ансамбль бального танцю «Дебют». Ми щоразу радіємо його успіхам, неначе своїм власним. Колектив відносно молодий (в минулому році відсвяткував своє десятиріччя), проте нагород зібралось вже чимало.

Участь колективу у Міжнародних, Всеукраїнських, обласних, міських конкурсах та фестивалях завжди винагороджується призовими місцями. Звісно, що за десять років розповідь про всі досягнення та виступи потребуватиме багато часу. Тож, згадаємо останні.

У цьому навчальному році, восени, «Дебют» узяв участь у І Міжнародному фестивалі – конкурсі мистецтв «Осіння рапсодія» (м. Київ) та  отримав звання «Лауреат І ступеню»  в номінації «Бальний танець».  В листопаді «Дебют» приємно відзначився у ІХ Всеукраїнському фестивалі  – конкурсі «Сузір’я талантів» (м. Жовті Води) і знову ж став лауреатом І ступеню.

Протягом навчального року безліч виступів – як у внутрішніх заходах «Центру-Юність», так і на міських конференціях, семінарах, майстер-класах у складі Сузір’я Зразкових колективів, проявили активну участь у благодійних концертах тощо.

В березні Зразковий художній колектив ансамбль бального танцю «Дебют» завоював  І місце (старша вікова категорія) та ІІ місце (молодша вікова категорія) у ХІІІ фестивалі  – конкурсі хореографічного мистецтва «Дніпроданс 2016» (м. Дніпропетровськ).

Участь у різноманітних творчих конкурсах є невід’ємною частиною роботи кожного мистецького колективу. Це своєрідний іспит на рівень професіоналізму, як для вихованців, так і для його керівників.

Гуртківці не приховують радощів перемог. За це завдячують своїм керівникам – Наталії та Сергію Лефторам. У кожній сценічній постановці іскряться часточки душі їх творців, безмежна любов до своїх вихованців і до великого мистецтва.

Дружня родина Центру Юність бажає подальшого розквіту ансамблю бального танцю  «Дебют» та нових творчих звершень!

Віктор Савицький, директор ЦДЮТ «Центр – Юність»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар