Тринадцятий стендап у Кіровограді: про правильне виховання та сільських перукарів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Майже нові обличчя, феєричне повернення “ветеранів” та жарти про айфон. Учора, 24 березня, у Кіровограді відбувся тринадцятий стендап.

Давненько кіровоградська гумористична сцена не бачила одного із “ветеранів” Stand Up 0522 – Кирила Мельника. Учора його повернення було досить ефектним. Як сказав ведучий Паша Іванов: “Кирило зараз може рекламувати гіпс та костилі”. Проте незважаючи на свій особливий вигляд, Кирило, як завжди артистично прочитав свої жарти в режимі “онлайн” – стендапер розповів про правильне виховання: “Правильне виховання це коли Ваша дитина віком трьох років, без помилок пише “ПУТІН – Х***О”.

Із тих, хто “розрізав стрічку” на перших кіровоградських стендапах, майже нікого не лишилось. Певно, будемо очікувати цих гумористів уже на інтернаціональних сценах. А от нові обличчя поступово входять до постійного складу команди стендаперів – Макс Кондратенко, Олександра Гонтар, Лєвуня.

Зірками стендапу Макса – були бабці, які продають сигарети на зупинках. Ці персонажі не дають думці про самотність проникнути в голову хлопця (принаймні, коли він очікує маршрутку). А ще такі бабусі ніколи не засміються на похороні 75-річного хлопчика.

Саша Гонтар вирішила випередити моду: “Я одягнула корону зараз. Колись вона увійде в моду і я зможу сміливо сказати: “Я носила корону до того, як це стало мейнстрімом”.

Паша Усік частково змінив імідж: замість розсудливого флегматика на стену вийшов майже гопнік у кепці, перевернутій назад. На його завжди спокійному обличчі навіть з’ явилися емоції.

Кіра учора грався з гостями у гру: “Я загадую загадки. Якщо ви вгадуте, аплодую вам я. Якщо ні, то ви – мені”. Щоправда глядачі частково порушували правила: загадки Кіри були не завжди римовані і  відповіді приходили неочікувано. Тож кіровоградці аплодували, незважаючи на те, вигравали вони чи ні.

Дівчина-стендапер, яка “обібрала” зіркових коміків уже двічі, примірила на себе образ рокової жінки. І з висоти стільчика, та з точки зору незалежної леді, Саша Крикун поглянула на свою одвічну самотність. Її театралізоване шоу супроводжувалось порожнім келихом, сірниковою коробкою з Його віями, шкатулкою зі з’їденим щасливим квитком з автобуса, акамулятором до Його телефона та шкарпеткою з дірочкою, через який Він колись не зайшов до Неї в гості.

І у номінації “Стендапер глядацьких симпатій” беззаперечно перемагає “єдиний представник села” (як досі представляє його ведучий) – Гапа. Певно, кіровоградців безмежно мучить таємниця (яка і стала ключиком до успіху): чим же відрізняється сільський перукар від міського. Хоча чітко межу так і не провели. Гапа просто розповів життєву історію про те як він сходив у міську “цирюльню” і як йому пощастило із жінкою-перукарем, у якої був, на диво, свіжий подих. Хоча по суті ця людина із натовпу не вирізняється. А от сільського перукаря дуже легко впізнати – це єдина людина в селі,  у якої не трусяться руки. Щоправда, Гапа прославив не тільки перукарські таємниці. Проте з метою антиспойлерства Перша електронна не відкриватиме завісу всіх гумористичних софітів Гапи. Тож чекайте на відео у офіційному пабліку STAND-UP 0522.

І наостанок номінація “Найпопулярніший герой жартів”. Скажімо так, пост скриптум. Увага… Інтрига. І перемогу отримує айфон. Про його присутність, вартість та спосіб, старого як світ, “заробітку” жартували ледь не усі стендапери.

Незважаючи на свій містичний номер, тринадцятий стендап обійшовся без привидів під барною стійкою і гарбузів над колонками. Як завжди, гумор. Як завжди, у Кіровограді. І традиційно під назвою Stand Up 0522.

Автор фото: Артур Періханян

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар