У кіровоградській бібліотеці перезентують роман жахів “Сновида”

????????????????????????????????????

У четвер, 24 березня, з 13.00 до 14.00 у відділі популяризації книги та організації змістовного дозвілля молоді (ІІ-ий поверх) відбудеться презентація книги дипломанта Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей «КОРОНАЦІЯ СЛОВА» Ольги Мігель «Сновида».

Організатор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва

Мета: знайомство користувачів бібліотеки з книгою кіровоградської письменниці, популяризація української літератури та читання.

Містичний роман «Сновида» 26-річної кіровоградки Ольги Мігель отримав спеціальну відзнаку від Київського Національного Університету Шевченка на конкурсі «Коронація слова-2015». Ольга потрапила у список 60-ти щасливчиків з 6000 учасників, роботу та талант яких відмітило висококваліфіковане журі.

Ольга пише гостросюжетні пригоди, фантастику, містику. Вона – ексцентричний ескапіст із загостреним почуттям прекрасного. Сучасному читачеві вже відомі її твори: “Серые мотыльки. Дедлайн 14”, “Принц на белом кальмаре”, “Дьявольская работенка, или Мой Адский гарем!”, “ДР: Мой адский начальник!”, “Падшие пророки”, “Ведьмы в кедах, или Лесной песняр», «Багровый дневник», «50 оттенков пельменей (Осторожно, ПАРОДИЯ)», «Поцелуй из украденного прошлого», «Некромант и Черная бабочка. Зов забытых сновидений» та ін. 

Читайте також: Ольга Мігель – кіровоградка, яка творить український хоррор

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва

тел.: (095) 471-27-67 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua  

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар