“Антитіла” у Кіровограді присвятили більшість пісень бійцям АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями відбувся третій концерт гурту “Антитіла” в Кіровограді. Цього разу музиканти приїхали до міста на Інгулі із презентацією нового альбому “Все красиво”.

“Сьогодні особливий концерт, адже з нами тут присутні бійці АТО. Воїни, завдяки яким ми маємо можливість виступати не тільки тут, а й в інших містах Українм. Хлопці нас захищають. Тож саме їм сьогодні буде присвячено більшість пісень”, – зазначив під час виступу соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя.

Окрім того, до концертної програми (і до нового альбому ) увійшла пісня “У книжках”, яка була написана про дітей героїв АТО – про дітей, батьки яких не повернулись додому з війни.

“А зараз час згадати людину, яка пішла від нас. Людину, яка для багатьох була кумиром. У тому числі і для нас. Багато хто прислуховувався до того, що він співав, казав. Історія виконання цієї пісні почалась із концерту пам’яті Андрія Кузьменка. А тепер ми виконуємо її на своїх концертах і кожного разу кажемо: “Доти буде Скрябін жити поміж нас, допоки ми будем співати, ви будете слухати і не тільки собі у вуха, а ділитися у соцмережах. Саме так живе артист – у своїй музиці. Згадуємо Андрія Кузьменка і давайте заспіваємо разом”, – закликав Тарас Тополя.

Проте не все так сумно, як здається на перший погляд. “Антитіла” запалили кіровоградську публіку своєю шаленою атмосферою. Адже “Антитіла” – не пересічна “попса”. Вони співають про важливе. Про те, що поряд. Про життя.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар