У Кіровограді обрали найкращих студентів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 18 березня, у Кіровограді нарешті відбувся регіональний конкурсу “Кращий студент України”. Серед переможців – журналіст Першої електронної газети Ольга Ткаченко.

Конкурс мав відбутись ще наприкінці лютого, проте його довелося перенести.

«Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Регіональний етап проходив у нічному клубі “Провокатор”. У режимі нон-стоп, без “рекламних” перебивок було оголошено переможців у таких номінаціях: кращий студент України (комплексна характеристика), студент-аналітик, громадський діяч, дизайнер студент-медійник, науковець, програміст, кращий студент-спортсмен України.

Саме у номінації “Студент-медійник” і перемогла журналіст Першої електронної Ольга Ткаченко. Для участі у конкурсі необхідно було підібрати матеріал на студентську тематику. Ольга каже, що саме це і було непросто, адже вона нечасто пише про студентів: “Раніше не доводилось різнобічно зачіпати цю тему. Тому ми обрали матеріали, які найкраще виконують умови конкурсу. Зрештою, було обрано інтерв’ю з Родіоном Камшиленком, який не так давно прославився на шоу “Танціюють всі”. Це дуже цікава людина. Він теж навчається в КДПУ, як і я. Незважаючи на свій юний вік, Родіон зміг досягнути багато у житті. Думаю, саме завдяки таким цікавим людям, журналістам є про що пистати”, – розповіла Ольга Ткаченко.

Переможці усіх номінацій будуть готувати матеріали для всеукраїнського етапу конкурсу і відстоюватимуть честь Кіровоградщини з-поміж інших областей.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар