Арсен Мірзоян презентував у Кіровограді “безгітарний рок” (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

“Паперовий сніг” на початку весни у Кіровограді влаштував Арсен Мірзоян.

Друга зустріч Арсена Мірзояна з Кіровоградом відбулась у рамках туру на підтримку альбому “Паперовий сніг”, який вийшов у світ на початку лютого.

“За словами Арсена, загальну концепцію нової платівки «Паперовий сніг» він придумав спільно зі своїм саундпродюсером Віталієм Телезиним та охрестив її для себе як «безгітарний рок». Та й дійсно, класично-рокова гітарна композиція в новому альбомі фактично тільки одна – «Медузи», а всі інші пісні, окрім, звісно ж, рокових віянь, увібрали у себе елементи з інших, близьких за духом музичних напрямків, – пише сайт Notatky.

Співак розповідає, що він вирішив внести в студійну платівку пісні про те, що хвилює завжди – почуття між чоловіком і жінкою.

Читайте також: Арсен Мірзоян у Кіровограді: концерт із настроєм маленького Парижу (ФОТО)

Уперше Арсен Мірзоян приїхав до Кіровограда минулого року у рамках туру “Ніч”. Під час концерту музикант почав виступ зі словами: «А зараз буде трохи Франції. На вас же кажуть маленький Париж?». Відразу згадалися артисти, які у Тернополі кричать: «Привіт, Житомир!», а Кам’янець-Подільський плутають із Черкасами. Арсен Мірзоян тоді приїхав у місто вперше, але навіть знав уривки його історії, які штрихами озвучував перед деякими композиціями. Окрім того, співак не раз повторював слова: «Ми ж у маленькому Парижі» перед особливо романтичними композиціями, додаючи настрою затишної Франції.

Цього року концерт був на більшій сцені – у Кіровоградській обласній філармонії. Й у менш камерному стилі. Новий альбом “Паперовий сніг” містить і давні композиції музиканта: “Поцілуй”, “Можеш як”. Проте у платівці та на сцені чи не усі пісні звучали по-різному. І справа не у “живій” енергетиці (хоча куди ж без неї). Арсен Мірзоян сам розповів зі сцени, що для альбому композиції необхідно доводити до формату. Проте на сцені інколи достатньо і простої гітари: “Є пісні, які впринципі самодостатні, щоб їх виконувати просто під гітару. Звісно, не за умов потрапляння в альбом. Я не знаю, хто вигадав формати і коли зникнуть ці люди… До біса, – сказав музикант. – Мова йде про авторів, які просто виходять із гітарою і виконують пісні. І це є самодостатньо. Є такі пісні”.

Окрім того, Арсен Мірзоян показав свою майже-рок-інтерпретацію української народної пісні “Чорні брови”.

Кіровоградцям відкрилась таємниця адресату пісні про малого, який стоїть на пероні: “Колись буває дістаєш альбом. І на фотографіях є ті ж ви, але тільки маленькі. І розумієш, що ви з ним – різні люди. Він про інше мріяв, і в нього були зовсім інші цінності. І він за тобою не встиг і ти вже не можеш згадати, до чого ти йшов у тому житті. Закриваєш альбом і кажеш: “Бувай, малий”. Він десь там лишився. Не вернуть”.

Пісня адресована маленькому Арсену, який залишився у минулому. Там же, за стрілкою часу, у кожного є свій “малий”, який про інше мріяв, десь там є інші цілі: досягнуті або забуті. Такою є реальність, таким є життя. Насрізним через час є любов: до батьків, до єдиної (чи єдиного), до дітей. Арсен Мірзоян співає про любов, про те, що є завжди поряд, навіть якщо воно залишається в минулому. Арсен Мірзоян співає про те, що було в його житті і те що він бачив. Співає, не шкодуючи і каже: “Ні про що не варто шкодувати. Це досвід”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар