Краєзнавці-ентузіасти зняли фільм про експедицію Кіровоградщиною (ВІДЕО)

Відомі українські мандрівники з проекту з “Україна Інкогніта” здійснили подорож Кіровоградщиною і відзняли про ці відвідини фільм.

Ми об’їхали цікаві місця на заході і в центрі Кіровоградської області та трохи поспілкувалися с місцевими мешканцями. Велика подяка всім, хто допоміг зібрати кошти на поїздку”, – написала на своєму сайті мандрівники з “Україна Інкогніта”.

“Цей регіон є одним із найбільш незаслужено «забутих» туристами та краєзнавцями, хоча за кількістю унікальних природних та історико-культурних пам’яток ця область може конкурувати із Чернігівською, Київською, Черкаською, Полтавською та багатьма іншими. У планах максимально «об’їхати» область, зібрати інформацію, сфотографувати пам’ятки і викласти все на сторінках сайту «Україна Інкогніта»- зазначають на сторінках сайту учасники команди.

Довідково:

Проект “Україна Інкогніта” присвячений подорожам невідомими та заповідними місцями України. Цей сайт – неприбутковий проект ентузіастів краєзнавства. Нині він один з найбільш наповнених, а можливо і найбільш наповнений інформацією краєзнавчий портал України.

Учасники експедиції: Роман Маленков, Алла Комарова, Микола Дичка, Олег Година, Олександр Бєляєв.

Зйомка та монтаж: Олександр Бєляєв, Роман Маленков

Музика: Дмитро Губяк – варіації на народну пісню “Вербова дощечка” , “Sinobola” – композиція.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар