Pianoboy у Кіровограді: розбитий келих, відьмацькі крики і «Take off» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Розбитий келих, відьмацькі крики, акапельне виконнання – Pianoboy вперше відвідав Кіровоград у рамах всекраїнського туру на підтримку нового альбому «Take off». 

«Особисто мене приваблює багатогранна фактура, тому для мене було важливо, щоб альбом  був намальований, був надрукований, був записаний «живими» музикантами та інструментами, був досить «сирим», не надто перепродюсованим, – розповідає про новий альбом Дмитро Шуров (Pianoboy)/ – Я хотів, щоб у «Take off» увійшло лише те, що на даний момент мене цікавить. У цьому всьому простежується певна концепція: синглів в альбомі немає, а кількість пісень в ньому досить дивнf. Тут більше композицій, ніж в ЕР (ред. з англ. Extended Play – компакт-диск або грамплатівка з невеликою кількістю записів або з коротким часом звучання, те ж що “міньйон” або “міні-альбом”), але менше, ніж в  альбомах, які ми раніше випускали. Багато речей туди просто не увійшли через те, що вони не влізли в концепцію».

Перед виступом Дмитро Шуров поділився з Першою електронною очікуваннями від кіровоградської публіки. Перше побачення, як не як. Проте, як виявилось, музикант не очікує нічого – в хорошому сенсі цих слів. Він просто співає, кайфує і дарує прихильникам свою творчість.

«Перед кожним концертом я максимально очищаюся від очікувань. Я намагаюсь виходити на сцену в абсолютно неупередженому стані: я цих людей не знаю, даю їм величезний аванс, всіх їх люблю. І моє завдання – просто заспівати їм свої пісні, дати їм свою музику, дати їм свою енергетику. Якщо все це буде зроблено правильно, якщо нам дозволить звук і зірки, то це все дійде до публіки. У нас не було такого, щоб ми щиро робили те, що ми робимо, і люди цього не розуміли. Неважливо, скільки їх в залі – сто чоловік або дві тисячі», – розповів Дмитро Шуров.

Зрештою, Pianoboy порадував кіровоградців і композиціями, які давно полюбились. Щоправда, у абсолютно новому оранжуванні – менше акустики і більше драйву. Кілька пісень навіть прозвучали у акапельному виконанні. Тож деякі композиції було навіть не впізнати. Та, що там говорити про “впізнавання”, навіть малознайомі пісні під тиском шаленої енергетики співались прихильниками на весь голос. Жертвою шаленої атмосфери концерту Pianoboy у кірвоограді став келих. Музикант пив із нього вино і ставив на свій синтезатор. Проте під час відриву на одній із пісень келих не встояв на своїй витонченій ніжці і поплатився за те життям.

“Будемо вважати, що перше побачення пройшло успішно, – розповідає уже після концерту Дмитро Шуров, – Людей було більше, ніж у тих містах, де ми раніше були. Всі співали, танцювали, не злякались розбитих келихів, наших криків. “Відьму” люди кричали шалено. Їх навіть намагались тримати, щоб вони не полетіли”.

Проте, незважаючи на шалену енергетику, “літав” у Кіровограді лише келих. Хоча, здається, прихильників від польоту зупиняло лише земне тяжіння.

Фото Ольги Ткаченко

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар