У Кіровограді обрали Принцесу та обличчя для американського журналу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Напередодні Міжнародного жіночого свята у Кіровограді вперше обрали “Міс Принцесу Кіровоградщини 2016”. Нею стала 18-річна Анастасія Панченко.

На рахунку директора модельної агенції “MIX models” Олени Рудковської близько десятка конкурсів краси, організованих у Кіровограді, та не один успішний виступ команди на національних та міжнародних конкурсах. Після успішного проведення конкурсу “Княгиня Кіровоградщини”, Олені Рудковській довірили стати офіційним представником “Міс Принцеса України” у Кіровограді та обрати красуню, яка гідно представить область на всеукраїнському рівні.

Краса з часом в’яне, кажуть. А конкурси від модельної агенції “MIX models”, як дороге вино – з часом їх смак стає ще більш витонченим. До речі, підвищується і рівень партнерів. Цього разу однією з головних номінацій конкурсу був титул “Міс Принцеса Кіровоградщини 2016 ФОТО”. Його володарка отримала право на фотосесію для журналу “THE MUSE” (США). Тож обличчя кіровоградської красуні Ірини Титаренко скоро прикрасить один із номерів американського журналу. Красу дівчини оцінило журі міжнародного рівня – саме представники журналу з США обирали красуню для сторінок свого видання.

Титул “Міс Принцеса глядацьких симпатій” виборола брюнетка з ідеальною фігурою Вікторія Доній. Красуню титулував глядацький зал. Саме Вікторія своїм виточненим дефіле здіймала шквал оплесків, тож по праву заслужила цю корону.

А ще Вікторії вдається не тільки бути красунею, а й поєднувати в собі розум і талант. Вікторія – дизайнер інтер’єру, художник, скульптор. Творче кредо – працюй із задоволенням, або не працюй зовсім. Про себе у презентації Вікторія розповіла, що в людях цінує щирість та неординарність, а мудрість – вважає головною якістю жінки.

Тож, окрім перемоги в номінації “Міс Принцеса глядацьких симпатій”, дівчина отримала титул від Першої електронної – “Міс Принцеса багатогранність 2016”. Тож невдовзі інтерв’ю красуні з’явиться у рубриці “Цікаві люди Кіровоградщини”.

“2-ою Віце Міс Принцесою Кіровоградщини” стала Катерина Ніколаєнко. Дівчина навчається в десятому класі Кіровоградської середньої школи №35. Катерина захоплюється спортом, хореографією і фітнесом. Про себе дівчина каже: “Я весела й енергійна, ніколи не сиджу на місці, люблю подорожувати. Мені подобається готувати солодощі. А ще ні дня не можу прожити без музики”.

За крок від головної корони зупинилась Маргарита Кабанова – “1-а Віце Міс Принцеса Кіровоградщини”. Студентка першого курсу Кіровоградського медичного коледжу веде активний спосіб життя: танці, плавання, їзду на конях, горні лижі, а в теплу пору року – велоспорт. У школі моделей “MIX models” навчається не так давно, але знайшла там багато цікавого. Зокрема, це можливість спробувати себе в різних образах, отримати нові навички. Це додає дівчині впевненості. Навчатися, здобувати знання і мати можливість їх застосувати – дуже важливо для Маргарити, як розповідає сама дівчина.

Головну корону отримала 18-річна кіровоградка Анастасія Панченко. Дівчина навчається на факультеті іноземних мов КДПУ ім. В. Винниченка. Друзі називають Настю нескінченним зарядом енергії та позитиву, відмічають ніжний, але водночас наполегливий, характер дівчини. Вона постійно прагне самовдосконалення. Дівчина обіцяє наполегливо готуватись до конкурсу “Міс Принцеса України”, щоб гідно представити Кіровоградщину на всеукраїнському рівні. Навіть планує відростити волосся.

На рахунку красуні уже два титули: “І Віце Міс Кіровоград 2015” та “Княгиня Кіровоградщини Фото 2015”. Тепер вона нарешті отримала головну корону.

“Звичайно, я дуже щаслива, що нарешті головний титул дістався мені. Це було приємною несподіванкою, адже в інших конкурсах, у яких я брала участь, із самого початку з’являлися певні “фаворитки” і, можливо, чиясь перемога була передбачуваною. Але на “Принцесі” до останнього не було зрозуміло на чиїй стороні буде фортуна. Звичайно, на перемогу сподівалася, але не була впевнена, що саме я цього року буду носити титул Принцеси. Дуже пишаюся цим”, – поділилась емоціями Анастасія Панченко.

Щоб вибороти ці титули красуням довелось обеззброювати конкуренток у чотирьох конкурсах: презентація, вихід в купальниках, хутряних виробах та, звісно, як справжні принцеси, дівчата красувались у вечірніх сукнях. Традиційні конкурси чергувались із шоу-програмою: вокал-бен DVoice, індійський танець у виконанні Рімми Дороганич, зразковий хореографічний ансамбль “АнютА” та виступи молодшої групи учениць модельної школи “MIX models”.

Як Кіровоградська обласна філармонія сяяла красою конкурсу “Міс Принцеса Кіровоградщини 2016” дивіться у фоторепортажі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар