Що цікавого підготувала юнацька бібліотека для своїх читачів? (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи, які відбудуться з 7 по 14 березня: 

З 1 по 15.03 у відділі мистецтв проходить виставка творчих робіт «Відкриваємо молоді таланти», в якій будуть представлені поробки студентів фізико-математичного факультету КДПУ.

З 7.03 у відділі популяризації книги запрошуємо познайомитись із творами   сучасних українських майстрів прозового слова  на виставці «Сучасна українська проза» (за сторінками літературно-художніх журналів).

9.03 та 10.03 о 14.30 та 13.30 відповідно у відділі популяризації книги відбудеться слайд-бесіда та вікторина «Стежинами Кобзаря» до річниці від дня народження Т.Шевченка.

9.03 о 12.40 та 14.00  відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує на розважально-пізнавальну програму «Масляна весну закликає». Це свято на честь весняного пробудження природи, ним розпочинається новий цикл залицянь і пошуку пари. Свято має дохристиянське походження, а православ’я долучило його до свого календаря, проте так і не змогло адаптувати його до християнського змісту.

9.03 о 18.00 у рамках бібліопроекту «Креативна середа» святкуємо Масляну веселою програмою та пригощаємо традиційними млинцями.

10.03 відділ абонементу запрошує на «Парад книжок від українських видавництв», на якому будуть представлені новинки української літератури від визнаних майстрів та молодих письменників. Так, наприклад, бібліотека запрошує переглянути видавництво 2016 року з дослідженнями творчості Шевченка та фотографії його рукописів із зробленими ним виправленнями та ще багато інших цікавинок.

11.03 о 14.30 у відділі популяризації книги відбудеться брифінг «Книга у моєму житті». У довільній формі (у вигляді есе, інсценізації тощо) учасники презентуватимуть улюблений літературний твір та рекламуватимуть його до прочитання іншим.

11.03 о 13.45 у відділі мистецтв презентуємо фотовиставку «Про що розповів об’єктив». Майстриня – Анохіна Олена Іванівна. Професійний фотограф, кіровоградка, що проживає у США. Запрошуємо побачити світ через об’єктив фотокамери.

14.03 о 13.30 відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує на віртуальну подорож «Welcome to England». Оскільки 2016 рік є роком англійської мові в Україні, то захід проводиться двома мовами (англ. та укр.) і знайомить із найцікавішими туристичними місцями Лондона та Британії.

14.03 відділ популяризації книги до Всесвітньго дня водних ресурсів запрошує на книжкову виставку «Знайомтесь: ріки України». На виставці будуть представлені довідкові, науково-популярні видання та статті у періодиці.

У бібліотеці тривають курси комп’ютерної грамотності. Заняття проходять у понеділок, середу та неділю з 10.00 до 12.00.

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

тел. 066 9 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар