Як смішарики у Кіровограді Літо шукали (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 28 лютого, у Кіровоградській обласній філармонії зібралися сотні дітлахів, яких на свято радості і дружби запросили найкращі друзі сучасних малюків – смішарики.

Веселі кульки-смішарики запропонували дітям усім разом завітати в гості до Літа, на прихід якого з таким нетерпінням чекають і малюки, і дорослі. А щоб Літечко не сумувало, обдарувало своїх гостей сонячним теплом  і гарною погодою, смішарики вирішили презентувати йому чарівну музичну скриньку з золотими нотками, які можуть зіграти будь-яку музику. Та от біда – доки смішарики збиралися в дорогу, а дітлахів у залі розважав хор веселих жабенят, музичну скриньку вкрали пустуни-хом’яки.

Тож смішарикам нічого не залишалося, як викликати свій Смішариколіт і негайно вирушати на пошуки магічної скриньки. Дороговказом їм слугували чарівні нотки, які розгубили необачні  хом’ячки.

Спершу слід привів їх на планету Ласунів. Тут поміж ріками згущеного молока і кисільними озерами, на галявинах, вкритих квітами-ірисками і цукерковими деревами, стоять будиночки з шоколадних вафель. А в них живуть добрі ласуни. Вночі вони сплять на ліжечках з фруктового мармеладу, а вдень гуляють на цукеркових галявинах, чекаючи на солодкий зефірний дощик.

На планеті Ласунів смішариків зустрів місцевий мешканець Мармелад Зефірович. Він віддав мандрівникам загублену  нотку і розповів, куди подалися пустуни-хом’яки.

Керуючись вказівками Мармелада Зефіровича, смішарики полетіли (чи скоріше попливли) до Підводного царства, де зустрілися зі зграйками срібних рибок і танцюючими медузами, що світилися в темряві блакитним неоновим сяйвом. А доки смішарики, зачаровані дивами підводного світу, милувалися плавним витанцьовуванням напівпрозорих медуз, хом’яки Бім і Бом натрапили на саму Королеву Золоту Рибку.

Перелякані звірята, які заблукали в підводній пучині, були згодні на все, аби тільки Рибка повернула їх додому, а ще краще – втілила їхню заповітну мрію стати цирковими акторами. І Рибка пожаліла пустунів. Щоправда, не просто так, а в обмін на викрадену музичну скриньку. Як важко було хом’якам розлучатися з тим, що вони «чесно вкрали», але заради своєї заповітної мрії вони були готові на все.

Тож врешті всі – і втікачі хом’ячки, і їхні переслідувачі смішарики – зустрілися під куполом цирку. Тут Бім і Бом нарешті повернули вкрадену музичну скриньку законним власникам, а у якості своїх вибачень показали веселі циркові фокуси.

Зібравши докупи всі нотки і повернувши їх до чарівної скриньки, всі герої казки подалися в гості до Літа, яке заливало землю слізьми, чекаючи на своїх гостей.  А тут і гості, і подарунки, і чарівна музика! Не обійшлося і без святкового торту, який разом з клоунесою Карапулькою для Літечка приготували кіровоградські дітлахи.

Покидаючи зал філармонії, втомлені батьки сумирно  вислуховували веселий щебет своїх малюків, які активно ділилися емоціями від побаченого дійства і вимагали продовження.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар