Кіровоградщина готується до всеукраїнської екологічної акції від ГО “Let’s do it, Ukraine” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Cьогодні, 23 лютого, у рамках Всеукраїнської екологічної акції у Кіровограді стартував обласний форум «Взаємодії та розвитку», організований ГО “Let’s do it, Ukraine”.

Форум у Кіровограді розпочали з обговорення проведення щорічної всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!». Кіровоградське представництво залучилось підтримкою департаметів ОДА, управлінь міськради та громадських організацій, щоб спільно провести загальну акцію з прибирання ряду локацій області.

Координатор ГО “Let’s do it, Ukraine” у Кіровоградській області Євгенія Ткаченко зазначила, що цього року до акції долучаються також Олександрія, Помічна, Мала Виска. Минулого ж року найактивнішими були жителі Новоукраїнки, Малої Виски, Знам’янки, Світловодська. Але обласна команда ще формується і загальний список буде презентовано у березні, тож хто бажає долучитись – може зателефонувати координатору Євгенії (095-318-51-29 та 097-001-25-07, letsdoit.kr@gmail.com)

Сергій Верещак – представник ГО “Let’s do it, Ukraine” з національної команди – зазначив, що акція не буде обмежуватись тільки прибиранням: “Треба обрати таку локацію, де роботи вистачить більше ніж на півтори години. Адже була така практика: у Києві ми обрали для прибирання Труханів острів. Розраховували на півтори тисячі людей. Прийшли – близько 10 тисяч. Ми за півтори години все прибрали і, коли журналісти приїхали за кілька годин від початку, вони спитали, чому ніхто не прибирає. Тож у Кіровограді треба обрати таке місце, щоб ми “до упору” наприбирались і потім відпочивали всі разом. Адже на центральній локації передбачено різні конкурси, ігри, майстер-класи тощо”.

Акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!» заплановано на 23 квітня. В рамках акції буде проведено: всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоФест». Щорічна всеукраїнська соціально-екологічна акція проводиться з метою поліпшення екологічної ситуації Кіровоградської області, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації молоді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар