На битві музикантів у Кіровограді перемогла харизма (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 19 лютого, у Кіровограді відбулася перша у 2016 році битва музикатнів.

Музиканти цього разу вирішили вразити глядачів різномаїттям музичних інструментів. У конкуренцію звичним гітарам прийшли: бандура, синтезатор, джембе. Навіть створювали музику губами і повітрям – бітбокс.

Щоправда, після свого виступу бітбоксери попросили не ставити їм оцінок: “Ми проти битв. Ми – за мир”.

“Але у нас битва музикантів, тож це можна”, – відповів модератор Битви Кирило Поліщук і оголосив наступного учасника.

Після двох турів до фіналу дістались гутр “Coffe unlimited” та гітарист гурту “Йдемо на Захід” Сергій Чорноіван.

“Coffe unlimited” не вперше доходять до фіналу, де отримують поразку, тож виконуючи останню пісню учасник гурту Дмитро Алдошин зазначив, що їм не звикати програвити на фініші.

Переможцем лютневої битви став Сергій Чорноіван. Хлопець вразив глядачів своєю харизмою та артистичним виконанням. Спочатку імпровізація на тему Фламенко – Сергій отримав майже відмінно “без слів”. А у наступних турах лишив конкурентів без шансів на перемогу двома авторськими піснями гурту  “Йдемо на Захід”. До речі, у фіналі з глядацького залу один із “побитих” (як називають на битві музикантів, які залишили боротьбу) підбивав ритм пісні на джембе.

Зрештою гітарист отримав перемогу з кількістю голосів “23 і так далі”.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар