У Кіровограді одягали “безголових” леді та освідчувались у коханні (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

До Дня закоханих у Кіровограді відбулося свято романтики та почуттів. Цього вечора поєднували не тільки “самотні” серця, а й несподівано дві пари зробили новий крок у стосунках – крок до шлюбу.

Головною метою шоу «Любов ненавмисно нагряне» (яку організував танцювальний клуб «Олімп», вокальний дует «Сергій і Оксана»,  продюсерський центр «BREM-art production») було поєднати самотні серця у форматі гри «Кохання з першого погляду».

“Ми шукали цікавих людей серед жителів Кіровограда. Серед кандидатів відбирали тих, про яких можна розповісти щось особливе”, – розповіла одна з організаторів Марина Машина.

Тож, підібравши 10 найцікавіших із когорти претендентів, організатори підготували конкурси для насиченої гри з коханням із першого погляду. Дівчат перевіряли на готовність до будь-яких ситуацій. Наприклад, як леді може швидко та якісно наповнити свою сумочку різними “потрібними” речами. Для чоловіків цей конкурс став своєрідним покаранням за нетерплячість, адже їм завжди важко просто почекати, поки дівчина збирається на побачення, наприклад. А ще представники сильної статі повинні були швидко і зі смаком підготувати свою пластмасову безголову леді до “виходу у світ”. Щоправда, після обгрунтувань чоловіками свого вибору, з’ясувалось, що в такому вигляді пластмасові дами можуть вийти на люди тільки увечері… у якесь безлюдне місце.

“Всі готували своїх леді лише до вечірньої прогулянки, а вдень вони з такими “красунями” гуляти не готові”, – підбила підсумки ведуча Аня.

А бліц-опитування допомогло побачити внутрішню красу учасників. Чи, принаймні, дізнатись, чим вони цікавляться і чому прийшли на шоу.

Наприкінці шоу кожен учасник зробив свій вибір. Зрештою, співпало дві пари з п’яти можливих: Анастасія та Віталій, Анастасія та Денис. Заради романтичної зустрічі із тендітною блондинкою, Денис “зламав декорації” – відірвав повітряне сердечко і подарував своїй обраниці. Саме ця пара отримала прихильність глядачів і стала переможцем шоу “Кохання з першого погляду”.

До речі, цього вечора не тільки самотні серця шукали свою другу половинку. Двоє чоловіків у романтичній атмосфері зробили пропозиції своїм коханим.

Майже у річницю стосунків (парі виповнилось рік і один день) чоловік освідчився своїй дівчині у традиційному форматі. “Коли ми святкували річницю, моя кохана сказала, що вона щаслива і їй більше нічого не треба. Я ж вважаю, що в неї не вистачає однієї людини. Точніше “ярлика”, який повинен бути присутнім у кожній родині – це чоловіка. Зайві слова не потрібного говорити”, – зазначив чоловік.

Друга пропозиція була менш спонтанною. Але заради того, щоб зробити коханій сюрприз, майбутній наречений підготував пісню. Під час конкурсу для глядачів, до участі у якому запросили дівчину, чоловік спустився сценою, співаючи романтичну композицію. Мелодію підхопила пара танцівників Родіон Камшиленко та Ксенія Сотніченко, які доповнили пропозицію своєю емоційністю.

Щоправда, наречена зізналась, що коханий уже приїздив до неї на сватання, тож це був ще один приємний сюрприз від нього.

Окрім того, для гостей свята організатори підготували розважальні номери. Зокрема, на сцені були: фіналіст телевізійного шоу “Голос країни” Владислав Кашпуренко, Володимир Єрмолаєв зі своїм енергійним степом, красуні модельної агенції «Mix models», знаменитий вокальний дует у складі Сергія Колчина та Оксани Яненко, вокалбенд «D.Voice» під керівництвом Романа Бутовського,  вокалістка Олеся Бушмакіна, скипачка Олена Флай, танцювальний центр «Авангард» та їх KorneyDanceCrew.

Більше фото тут

Відео чекайте згодом на Першій електронній

Поширити:

Залишити коментар:

коментар