Кіровоградці зустріли німецький гурт порожнім залом (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 14 лютого, в рамках нового туру “DOOR” до Кіровограда приїхав рок-гурт з Німеччини “Brainwashed”. Кіровоградці зустріли рокерів майже порожнім залом.

Хоч концерт і був безкоштовним, бажаючих послухати німецьких рокерів виявилося всього кілька десятків.

“Ми звикли виступати для заповнених залів. Тож якщо хтось сьогодні не зміг прийти на концерт, це можна зробити днями, адже ми їдемо далі Кіровоградщиною. Приводьте своїх дідусів, бабусь. Якщо вони самі не можуть ходити – прикочуйте їх на калясках. Якщо молодь Кіровограда не любить рок, то хоч старше покоління оцінить нашу музику”, – в перерві між піснями заявив соліст гурту Ecki.

До речі, “Brainwashed” відомий своєю важкою музикою (співають у стилі alternative/nu-metal/christian rock) та благодійністю (музиканти їздять різними країнами з безкоштовними концертами).

Нагадаємо, рокери з Німеччини вже вдруге відвідали Кіровоградщину: минулого року берлінські музиканти відіграли концерт у Кіровоградській виправній колонії УДПтС України в області (№6).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар