У Кіровограді вручили “степових орлів” номінантам літературної премії (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 2 лютого, у Кіровограді вручили “степових орлів” номінантам  обласної літературної премії імені Євгена Маланюка за 2015 рік.

Лауреатами обласної літературної премії імені Євгена Маланюка за 2015 рік стали:

– у номінації „Поезія” (в тому числі драматичні твори і переклади) – Оксана Шпирко за поетичну збірку «Та, що чекала вітрила»;

– у номінації „Проза” (в тому числі драматичні твори і переклади) – Олексій  Чорноіван за роман в п’яти томах «Гуляйпільська застава»;

– у номінації „Літературознавство та публіцистика” Людмила Михида – за книгу «Іван Багряний: таємниці творчої лабораторії. Мала проза».

“Не так давно я сам отримував цю премію, – зазначив під час привітання голова обласної спілки письменників Олександр Косенко. – Ця премія допомагає подивитись на себе як у дзеркало: чи дійсно ти відповідаєш рівневі тої довіри і того визнання, яке отримав від журі. Премія – це суб’єктивне. Сприймайте її не як “визнання свого генія”, а як аванс на те, щоб ви продовжували працювати над собою”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар