Кіровоградський “Чиполліно в Чикаго”: емоції, танці і трохи сексу (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Багато емоцій, багато танців і трохи сексу – пообіцяв Олександр Лещенко (він же Чиполліно) перед танцювальним шоу в Кіровограді. Це єдиний випадок, коли на сцені з’являвся мікрофон і слова. Надалі тільки танці, тільки вигуки (зокрема, з залу) і неочікувані сюжетні перипетії. Адже звідки тоді у традиційному Чикаго-кабаре пілон, рибальські сіті (які підіймають руду танцівницю над сценою) та повітряні гімнасти?

Вар’єте шоу “Чиполліно в Чикаго” – симбіоз красивої хореографії від балету Foresight (під керівництвом Олександра Лещенка) та акробатичних трюків від Imfera production. Артисти підкорили сцену Німеччини, Франції, Індонезії, Італії, Тайвані. Тепер, зібравшись разом, талановиті танцівники та актори приїхали до Кіровограда, щоб вразити місцеву публіку.

Вар’єте шоу поєднало на кіровоградській сцені танці з акробатичними трюками і  незвичайні декорації.

Основні актори, які майже не сходили зі сцени, – гості кабаре в Чикаго, серед яких і Чиполліно. Гості у яскравих костюмах танцювали енергійні танці (зокрема, і канкан), пили алкоголь і не забували про акторську гру. І час від часу поступалися світлом софітів для “гостей” із сюрпризами.

На художні перебивки виходили танцівники-акробати, які розповідали свої історії – мовою тіла, кольорами костюмів, мелодіями.

Романтизм кохання показала пара повітряних акробатів. Повна довіра у стосунках – це коли танцівники виступають без страховки. Нічого не страшно, коли тримають такі міцні руки.

Ще раз красуня-блондинка підіймалася в повіртя вже в компанії двох дівчат.

До речі, саме солістка цього номеру стала фавориткою кіровоградської публіки. Вона проявила себе і в танцях на пілоні, і рибальській сітці, і в традиційних танцях “на підлозі”, і в цьому повітряному колі.

“Рудоволоса дівчинка – найкраща була в шоу, – сказав один із гостей, кіровоградець Віталій. – Здається, для неї немає нічого неможливого. Вона гнеться на триста шісдесят градусів –  у всі можливі сторони. І руки в неї міцні. Навіть дуже міцні як для такої тендітної красивої дівчини”.

А наостанок танцівники показали акробатичний номер з використанням батута. Чоловіки жваво пролітали з батутів у “віконечка”, безпомилково потрапляючи у потрібне. А якщо хтось і не в те віконце влетів, то ніхто того не помітив. Зал аплодував акторсько-танцювальному складу стоячи.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар