Завтра кіровоградцям вручатимуть премію Євгена Маланюка

Завтра, 2 лютого, о 15.00 в обласній бібліотеці ім. Дмитра Чижевського  відбудеться урочиста церемонія вручення обласної літературної премії імені Євгена Маланюка.

Підведення підсумків конкурсу на здобуття обласної літературної премії імені Євгена  Маланюка  за 2015 рік та нагородження  лауреатів проводить заступник голови обласної ради.

Лауреатами обласної літературної премії імені Євгена Маланюка за 2015 рік стали:

– у номінації „Поезія” (в тому числі драматичні твори і переклади) – Оксана Шпирко за поетичну збірку «Та, що чекала вітрила»;

– у номінації „Проза” (в тому числі драматичні твори і переклади) – Олексій  Чорноіван за роман в п’яти томах «Гуляйпільська застава»;

– у номінації „Літературознавство та публіцистика” Людмила Михида – за книгу «Іван Багряний: таємниці творчої лабораторії. Мала проза».

До участі в урочистостях запрошені члени конкурсної комісії обласної літературної премії імені Євгена Маланюка, члени Національної спілки письменників України, літератори, викладачі вузів, бібліотечні фахівці, вчителі та користувачі бібліотеки.

Захід відбудеться у відділі читальних залів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар