Кіровоградка у Києві презентувала колекцію одягу для справжніх леді “кам’яних джунглів” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями відбувся новий показ зимової колекції дизайнера Ірини Марчук «Lady Provocator». Особливість показу була в незвичайній шоу програмою і великій кількості зірок, які дефілювали в провокаційно стильних сукнях з мережива, зібраних з усього світу. Презентація пройшла в «ТАО Restaurant & Dance Bar» в розкішній світської атмосфері.

Пише Geometria

Ідея провести презентацію в форматі клубного шоу належить самій Ірині Марчук. За її словами, думка прийшла раптово під час перед-показу колекції – її навіяв один з присутніх гостей. Оскільки всі сукні з «Lady Provocator» створювалися для особливо урочистих випадків, тож святковою і феєричною повинна бути сама презентація. До того ж, Ірина завжди мріяла відійти від звичних і рамок і вивести взаємодію з глядачем на новий рівень. “Нам важлива кожна думка, – ділиться дизайнер. – Хочеться, щоб кожен гість відчув себе не спостерігачем по той бік подіуму, а повноцінним учасником грандіозного дійства. І у вас обов’язково буде така можливість”.

Привітати дизайнера з новою колекцією прийшла також ведуча програм «Happy fashion» і «Fashion Top 5» Марі Боровенська, яка разом з YarosLove вручили Ірині Марчук спеціальну номінацію від Happy Radio «Lady Provocator», адже її наряди дійсно провокаційно стильні.

Детальніше про колекцію читайте тут: Дизайнерка з Кіровограда презентує у Києві колекцію вечірніх суконь (ФОТО)

Колекція, яка постала перед глядачами 23 січня, практично повністю складається з спокусливих мереживних суконь. Колірна гамма дивно різноманітна як для зимового сезону: крім традиційних чорних, червоних і винних відтінків, дівчат чекали білосніжні, сукні кольору вибуховою фуксії і смарагдовою зелені, а також хижі принти. Ірина Марчук залишається вірною мереживу вже кілька років і вважає, що для нього немає обмежень ні по сезону, ні за віком жінки, ні за типом фігури. “Мереживо – дуже самодостатній матеріал, можливо, навіть злегка зобов’язуючий. М’який, ніжний і звабливий – він просто зобов’язує бути справжньою леді “кам’яних джунглів”. Не існує дівчат, яким не личить мереживо або гіпюр – є лише ті, хто поки не готові розкрити в собі природну жіночність.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар