Чим дивуватимуть театрали кіровоградців у січні (АНОНС)

Репертуар музично-драматичного театру ім. марка Кропивницького на січень:

16 січня о 16.00комедія на 2 дії “Кайдашева сім’я”

У цій виставі сміх лунає крізь сльози й навпаки. Комічні та драматичні ситуації, у які потрапляють персонажі, взяті із самого життя.

Водночас прочитується й справжній гімн українському світові з його неповторною природою, веселою, життєрадісною, поетичною душею людей, мелодійною, багатющою мовою, неповторною у своїй красі піснею.

17 січня о 16.00 – вистава на 2 дії “Наймичка”

Що чекає на героїв п’єси: драматична інтрига, складний збіг обставин, трагічна загибель, потрясіння від самогубства  і врешті сповідь – самовикриття. Так глибоко драматично завершується історія і скривдженої, і кривдника.

21 січня о 18.00 – комедія на 1 дію “Жіноча логіка”

Жіноча логіка – поняття, яке, очевидно, вигадали чоловіки. Ця логіка незрозуміла, непередбачувана для них, але це впевненість, що будь-яку складну життєву ситуацію можна вирішити за допомогою палкого бажання. Вистава «Жіноча логіка» – це історія cамотньої жінки Надії, яка познайомилася одразу з двома чоловіками. Перед Надею дуже нелегкий вибір: за кого з них вийти заміж. За успішного і впевненого бізнесмена Віктора чи безнадійного романтика – алкоголіка Стаса. Роздуми, пригоди, різноманітні кумедні ситуації, у які потрапляє героїня не без допомоги подруги-екстрасенса Марго,  а все ж таки серце має підказати вихід і змусить вчинити правильний вибір. У цьому і полягає феномен жіночої логіки – безглуздої, спонтанної, але беззаперечної.

23 січня о 17.00 – “Граємо в дурня”

24 січня о 16.00 – мюзикл на 2 дії “Циганка Аза”

«Циганка Аза» – нове народне шоу театру, де панують кохання, пристрасть, зрада, де зустрілись два світи: український і циганський, наша народна музика і обряди, жагучі циганські романси, пристрасні танці. Цікаве та нетрадиційне оформлення сцени, нетривіальні барвисті костюми, оригінальна музика, написана спеціально для цієї вистави,  і як завжди прекрасна гра акторів нашого театру – усе це створює неповторне зачароване дійство.

29 січня о 18.30 – Володимир Висоцький “Иноходец”

30-31 січня о 16.00 – “Чиполіно в Чикаго

Поширити:

Залишити коментар:

коментар