Кіровоградська бібліотека запрошує дітей не передноворічний відпочинок

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка з 29 по 30 грудня 2015 року.

У вівторок, 29 грудня, у рамках роботи творчої майстерні «Талановиті пальчики» у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів  відбудеться  майстер-клас «Сервірування святкового столу».

29 грудня о 11.00  у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться урочисте відзначення переможців та учасників конкурсу малюнку серед вихованців недільних шкіл “Духовне небо Кіровоградщини”.

У середу, 30 грудня, о 15:00 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проводитись цикл святкових майстер-класів. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у виготовленні новорічних саморобок «Ялинкові прикраси власноруч».

Протягом тижня у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів можна познайомитись з літературою, представленою на книжково-малюнковій  виставці «Біла казка Зими».

Працівники відділу дитячого та сімейного читання запрошують познайомитися з виставкою літератури «Чари Нового року».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 10 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар