Веселі мультики подарували свято для школяриків Кіровоградського району (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Третій рік поспіль напередодні новорічних свят з ініціативи народного депутата України Станіслава Березкіна на Кіровоградщині проводиться благодійна акція «Святий Миколай іде до дітей». У п’ятницю, 25 грудня, свого свята дочекались маленькі школярики Кіровоградського району – академічний обласний театр ляльок показав дітям новорічну прем’єру “Веселий дивограй”.

Від початку цьогорічної акції вистави побачили уже більше півтори тисячі дітей.

Дітей із новорічними святами привітала помічник народного депутата Ірина Малик: “У новому році знову будьте чемними, так само гарно вчіться, будьте веселими, усміхненими. І ми вас чекаємо наступного року на виставу”.

“Веселий дивограй” показав школярам героїв улюблених мультиків у нових образах. Діти дізнались, що Губка Боб ще й продюсер, а ведмедик Вінні і поросятко П’ятачок – шикарний танцювальний дует. А ще ніяка зла ворона не страшна, коли поряд є фіксики.

Семирічний Коля та шестирічний Ярослав із Первозванівки розповіли, що фіксики їм сподобались найбільше. “Вони маленькі, веселі і розумні. Я теж буду добре вчитись і допомагати мамі все ремонтувати”, – каже Коля.

“А в мене тепер цукерки є. Але я зараз не їстиму. Поділюсь потім із друзями”, – перебиває друга маленький Ярослав.

Хто як не діти, знають, що нема місця для суму, коли є цукерки. Звісно, яке новорічне свято без солодких подарунків від благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”, який приніс кіровоградським дітлахам виставу з улюбленими героями та солодощі. А що може бути краще для дітей перед новорічними святами?

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар