Кіровоградців запрошують на зустріч з письменниками–номінантами на здобуття премії ім. Євгена Маланюка

Завтра, 16 грудня, о 14.00 у приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться зустріч-презентація із письменниками – номінантами на здобуття обласної літературної премії ім. Євгена Маланюка. Метою заходу є популяризація та знайомство молоді з письменниками Кіровоградщини, розширення знань про талановитих особистостей рідного краю.

Щорічно до дня народження Євгена Маланюка – українського поета, культуролога та літературного критика, на Кіровоградщині, відбувається нагородження обласною літературною премією літераторів, які народилися, проживають або тривалий час працювали на території Кіровоградської області.

Автору твору-переможця надається звання „Лауреат обласної літературної премії імені Євгена Маланюка”, вручаються диплом установленого зразка, нагрудний знак лауреата, почесна відзнака обласної ради й обласної державної адміністрації — скульптура „Степовий орел” та грошова частина премії.

Користувачі бібліотеки зможуть познайомитися з письменниками – номінантами на здобуття обласної літературної премії ім. Євгена Маланюка. У номінації «Поезія»: Шпирко Оксана Леонідівна — за книгу “Та, що чекала вітрила”. У номінації “Літературознавство та публіцистика”: Михида Людмила Миколаївна – за книгу “Іван Багряний: таємниці творчої лабораторії. Мала проза”. У номінації “Проза (у тому числі драматичні твори і переклади)”: Чорноіван Олексій Петрович – за книгу “Гуляйпільська застава” (роман в п’яти томах).

За додатковою інформацією звертайтеся: 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності.

Адреса проведення заходу – вул. Декабристів 6\15. Сайт бібліотеки: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар