Наукова бібліотека запрошує на творчу виставку і відкриття клубу Docudays UA (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на масові заходи, які відбудуться 14 – 20 грудня 2015 року

15 грудня о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація виставки творчих робіт Людмили Люненко “В очікуванні Дива”. Майстриня працює в техніці плетіння лляного шпагату, брала участь у численних виставках української народної атрибутики, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів. Вироби з лляного шпагату, які презентовані на виставці, — це стильний декор для оздоблення оселі, а також гарний подарунок для друзів. Запрошуємо на виставку “В очікуванні Дива”, яка буде експонуватись протягом місяця у відділі краєзнавства (ІІІ поверх);

17 грудня о 15.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться відкриття клубу соціального і правового кіно Docudays UA. Особливістю роботи клубу є обговорення суспільних проблем, до дискусії можуть долучатися кіровоградці незалежно від віку, освіти, різних точок зору. Перед чи після кіноперегляду можна буде поставити питання присутнім експертам з правових і соціальних питань. Регіональним партнером Клубу виступає громадська організація «Територія успіху». Для прем’єрного показу обрано фільм «Трудный» режисерів М. Бондарчука М. та Д. Тяжлова. Фільм – про роботу дитячого денного притулку «Місто сонця» і про його вихованців.

У холі І поверху працює фотовиставка «Мужні обличчя». Виставка відкрилася 6 грудня і присвячена святкуванню Дня Збройних сил України. На фотографіях – наші українські захисники, в короткі хвилини перепочинку на передовій.А ще на виставці – дитячі листи і малюнки, теж звідти, з території АТО, ті талісмани, які розраджували і берегли наших воїнів. Це варто побачити.

Запрошуємо відвідати виставку Юлії Полякової «З квітів та зірок я сплету вінок», що відкрита до перегляду в «Інтернет-Центрі» обласної бібліотеки Д.І.Чижевського. Відома у Кіровограді молода майстриня неодноразово брала участь в різних виставках та заходах і за свої творчі досягнення має багато подяк, грамот та дипломів. На виставці можна побачити сучасні українські вінки для маленьких дівчаток та молодих дівчат, а також прикрашені декоративні пляшки, що виконані у техніці «декупаж». Взагалі Юля дуже творча особистість, а тому роботи в неї різнопланові, але усі надзвичайно гарні, тож завітайте до бібліотеки і помилуйтеся її творчими напрацюваннями. Запрошуємо на виставку всіх бажаючих!

Бажаєте вільно спілкуватися англійською – приходьте до бібліотеки, у відділ документів іноземними мовами. Запрошуємо усіх кіровоградців, щодня, крім вихідних, о 17.00, відвідати безкоштовний клуб розмовної англійської мови.

Усіх охочих вчити українську мову запрошуємо на курси з вивчення української мови в рамках проекту “Безкоштовні курси української мови”. Заняття проходять щочетверга у відділі обслуговування користувачів о 17.00.

Відділ мистецтв запрошує на перегляд виставки картин “Мудрість наївних очей”. Виставка презентує творчі роботи майстрів народної картини та вільних копій декоративного живопису студентів мистецького факультету КДПУ ім. В.Винниченка. Приходьте до нас і дізнайтеся більше!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар