Бібліотека для юнацтва ознайомить кіровоградців з новорічними традиціями українців (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Стрімко закінчується 2015 рік, а разом із тим наближаються найочікуваніші багатьма Зимові свята. Ознайомитись з традиціями українського святкування запрошує Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва.

Зробити свята оригінальними та наблизити їх святкування до тих, які були сторіччя потому, допоможе книжкова виставка «Мелодії зимових свят», яка ознайомить  зі звичаями, традиціями, піснями українського народу. Виставка відкриється у відділі мистецтв з 7 грудня.

Запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців долучатися до Всеукраїнської  програми  збору та утилізації пластикових пляшок та кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Акція відбувається за ініціативи благодійного фонду «ОВЕС». Пункт збору кришок з пластикових пляшок знаходиться на першому поверсі бібліотеки.

Триває акція всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

066 9 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар