Бібліотека для юнацтва запрошує кіровоградців дізнатись про свої права (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

10 грудня світ відзначає День захисту прав людини. З цієї нагоди Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на ряд заходів, спрямованих на розширення кола знань щодо прав і обов’язків людини.

Уперше про права людини заговорили ще французькі просвітителі Вольтер і Жан-Жак Руссо. Пройшло майже століття і рішення про відзначення цього дня утверджене в Європейській конвенції з прав людини та прийняте ще у 1950 році.

З нагоди свята в бібліотеці буде оформлено ряд виставок:

  • з 7 грудня відділ популяризації книги презентує книжкову виставку «Закон і право для всіх єдині»;
  • з 9 грудня у відділі абонементу буде представлена тематична викладка «Знайомтесь: нові закони».

9 грудня 2015 р о 13.30 у відділі популяризації книги буде проведена правова вікторина «Правознавчий світогляд» у рамках Всеукраїнського тижня права. В рамках вікторини учасники зможуть перевірити свої знання з права виконуючі цікаві завдання та вправи вікторини.        

11 грудня 2015 р о 13.45 до тижня права у відділі популяризації книги відбудеться засідання лекторію «Молодь і право». Темою заходу стане «Захист від усіх форм насильства». У гості до клубу завітає Провідний спеціаліст відділу правової роботи та освіти, реєстрації НПА та систематизації законодавства Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

066 9 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар