У Кіровограді обрали найкрасивішого історика (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 3 грудня, у актовій залі КДПУ розгорнулась битва за титул “Містер істфак 2015” серед студентів різних курсів факультету історії та права.

Греція, Скандинавія, Франція, Іран, Ватикан – жеребкуванням було визначено, який учасник, яку країну представляє.

Серед конкурсів була і презентація однієї з відомих особистостей з відповідної країни. Тож гості змогли побачити Д’артаньяна, “іранського президента на саміті” та сучасного Батю Римського.

До речі, про останнього: учасник Віктор Шрамко як сучасна спортивна версія Папи Римського, провів ряд реформ. “Поставити біля кожного стільця на стадіоні коробку для соняшникового насіння. Дозволити носити спортивний одяг та класичні туфлі – такі люди стають головніші за поліцію. Всі лисі звільняються від сесії. Поставити в маршрутках ікони – щоб бабусі могли молитись, споглядаючи ціни на проїзд. І відтепер офіційно проголошую себе “Батьою Римським”, – оголосив Віктор-Римський.

Все ж Франція була найбільш переконливою і Артем Стежка у образі Д’артаньяна отримав найвищу нагороду від суддів.


 Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар