Кіровоградський обласний художній музей запрошує на пересувні виставки (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З 30 листопада 2015 року  в  музеї розпочато проведення ремонтно – реставраційних робіт та тимчасово припинене експонування  стаціонарних та тимчасових експозицій. Музейники запрошують на виставки, що відбуватимуться у інших закладах нашого міста.

2 грудня 2015 року з 10.00 буде розгорнуто пересувну виставку «В очікуванні зими» у Кіровоградському психоневрологічному інтернаті до Міжнародного дня інвалідів.

3 грудня 2015 року з 10.00 буде розгорнуто пересувну виставку «Зимові барви» у Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни до Міжнародного дня інвалідів.

3 грудня об 11.00 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Новорічної творчої майстерні» буде проведено майстерклас із декоративного живопису «Казковий ліс»

Проводить: Богдан Мороз – художник  І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського  «Світ і Вітчизна»

 

4 грудня 2015 року буде проведено пересувну виставку «Гармонія природи» у військовій частині А 1840 до Дня Збройних Сил України.

4 грудня об 11.00 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Новорічної творчої майстерні» буде проведено майстер-клас по виготовленню новорічних іграшок із солоного тіста.

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського  «Світ і Вітчизна». 

Також ви маєте можливість переглянути:

  •  виставку дитячих робіт «Очима маленького чуда» у Малій Галереї Кіровоградського обласного  художнього музею – відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам Кіровоградської обласної бібліотеці для дітей імені Т. Шевченка;
  • виставку творів студентки ІІІ курсу Львівської Національної академії мистецтв Юлії Степанок «Життєдайність природи» у Малій Галереї    обласного художнього музею – БК «Авіатор»;
  •  виставку художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку» в конференц-залі обласної державної адміністрації.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар