Кубок ректора у КДПУ: битва за чоловіка, дівчина-тюлень та Артем Стрижаков під прикриттям (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 1 грудня, у КДПУ ім. В. Винниченка три команди КВН боролися за Кубок ректора. Команди здали іспит із селфі, побули тюленями, побились за мужика та з’ясували що “Половинки” із Дмитром Кренделем ніхто не дивився.

Із трьох команд-учасників дві були із факультету філології та журналістики, одна – з факультету історії та права. Хоча і у цій були студенти ФФЖ: Ксенія Воробйова та Ігор Левченко цього разу грали за істфак.

Новенька команда ФФЖ “Вжик” – суто жіноча команда. Дівчата-другокурсниці жартували на тему сучаних жіночих тенденцій. Щоправда, чоловічий склад журі такого гумору не оцінив – тож дівчата отримали бронзу Кубка. Щоправда, КВНщиці ще після презентації зізнались: “Ми команда “Вжик” і нам треба мужик”. Можливо, коли дівчата переманять із команди-суперників харизматичного чоловіка, зможуть піднятись на сходинку вище. А поки що дебют філологинь був оцінений третім місцем.

Запекла боротьба за Кубок розгорнулась між “стариганами” КВНу – “Принцесами” та “Скіфом”. Обидві команди виступили у оновленому складі.

Цього разу філфаківська команда заручилася підтримкою сильних чоловіків зі свого факультету – Артур Періханян та Вадим Кравченко поповнили ряди “Принцес”. Це дозволило їм показати типову битву за чоловіка на філфаці, щоправда офіційна назва цього номера “Дискотека”.

Номер “Як зрозуміти свою дівчину, якщо вона тюлень” продемострував: тюлень твоя дівчина чи ні,  а зрозуміти її можна навіть не намагатись.

А ще, щоб показати свій гумор на Кубку ректора, “Принцесам” довелось ризикувати життям. За це вони були нагороджені другим місцем.

 

Із невеликим відривом переміг істфаківський “Скіф”. Незмінний образ сільського “мужчини” капітана Гапи був базовим у всіх сценаріях. Команда вияснила, що “Половинки” з Дімою Кренделем ніхто не дивився та позловтішались тим, що їх склад оновився студентами філфаку. А ще Гапа відкрив страншу таємницю: “Як вдало вийти заміж”. Його алгоритм такий: “Смиииислі, як вийти заміж? Б’єш мужика по голові, закидаєш на плече, несеш додому: “Мама, знайомся – це наш зять”.

“Скіф” підібрав жарти про банери, якими пістрявіє весь Кіровоград та розкрив Артема Стрижакова під прикриттям грецького туриста – за це команда була нагороджена найвищою нагородою від суддів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар