Маленьких кіровоградців запрошують у країну фантазій і майстерню Діда Мороза (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на заходи, які відбудуться з 1по 6 грудня

1 грудня о 13 годині 30 хвилин запрошуємо Вас завітати до відділу дитячого та сімейного читання та переглянути буктрейлери новинок українських видавництв з циклу  «Країна книжкових фантазій».

З 2 грудня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам діятиме книжкова виставка «Святкове мереживо зими». Запрошуємо всіх бажаючих переглянути літературну експозицію та познайомитись з цікавою літературою про свята зимового циклу.

2 грудня у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться перегляд  книжково-ілюстративної виставки «На всі випадки життя. Корисні поради від А до Я».

3 грудня о 14.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Робота з текстом. Основи редагування».

До Міжнародного дня  інвалідів:

2 грудня о 10 годині 30 хвилин у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться бібліомандрівка «Чарівні пригоди в країні казок». На запрошених чекають цікаві конкурси та забави від казкових героїв.

3 грудня о 14:00 запрошуємо до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на захід «Добром і теплотою хай зігріваються серця». Під час мультимедійної презентації, ви зможете познайомитись з непростим життєвим шляхом людей з вадами здоров’я та їх історією успіху.

4 грудня о 14:30 запрошуємо всіх охочих до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відвідати святковий захід «Величне ім’я: захисник Батьківщини!», з нагоди Дня Збройних сил України. Юнаки зможуть взяти участь в конкурсних змаганнях «Ігри патріотів», показати свою спритність, кмітливість, помірятися силою.

6 грудня о 12 годині працівники відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих на креатив-майстерку «Парад сніжинок».  Під час зустрічі ви матимете можливість проявити фантазію та створити новорічні прикраси, які прикрасять книжкову виставку «Майстерня діда Мороза».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 10 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар