Обласна дитяча бібліотека запрошує на розвиваюче дозвілля

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на масові заходи, які відбудуться з 23  по 29 листопада 2015 року

25 листопада о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів до Дня мультиплікації відбудеться перегляд електронної презентації казковий круїз  «Мультляндія запрошує на гостини».

25 листопада о 14 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання  запрошують дошкільнят та учнів 1-2 класів на майстер-клас «Осінні поробки з природного матеріалу».

26 листопада о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться творча зустріч з акторами Кіровоградського академічного обласного театру ляльок «Таємничий світ ляльок».

26 листопада о 14:00 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проводитись реквієм пам’яті «Українське обличчя голоду», на якому ви познайомитесь з трагічними сторінками історії нашого народу. Також у відділі діятиме книжкова виставка «Голодомор – геноцид українського народу», приурочена до Дня пам’яті жертв голодомору.

29 листопада о 14 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання  запрошують дошкільнят та учнів 1-2 класів на майстер-клас «Осінні поробки з природного матеріалу».

29 листопада о 12 годині міні-школа «Вулик» запрошує всіх своїх маленьких учнів відвідати чергове засідання школи. Під час заняття дошкільнята візьмуть участь у віртуальному уроці «Розвиток логіки», а їхні батьки у тренінгу «Використання заохочення та покарання дитини в сімейному вихованні».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 10 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар