Відомий український письменник розповів кіровоградським дітлахам про 13-те кротеня

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ви знаєте хто зробить сніг та які пригоди чекають на тринадцяте кротеня у чарівному Буковому лісі? А юні користувачі, які завітали  17 листопада до обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка, знайшли відповіді на ці та інші запитання під час зустрічі-презентації з сучасним українським письменником, автором дивовижної трилогії про сім’ю Кротів, журналістом – Тарасом Прохаськом. 

На захід завітали учні початкових класів гімназії ім. Т.Г.Шевченка та Кіровоградського колегіуму. Тарас Прохасько розповів юним користувачам про свої перші дорослі та дитячі твори, зачитав уривок з першої книжки трилогії «Хто зробить сніг». Учасники зустрічі з радістю спілкувалися з письменником, брали участь в автограф та фото сесіях, познайомилися з новими книгами видавництва «Старого Лева». Зустріч дітей із письменником була щирою і неймовірно емоційною. Маленьким слухачам сподобалася чудова казка автора, адже написана вона саме для них.

Знайомство з Буркуном, Галайчиком, Кудликом та Хрептиком, Хропунчиком, Хрумтиком, Тріскунчиком, Муркавкою  та іншими членами кротячої родини продовжується…Відвідайте голосні читання книг Тараса Прохаська  у січні –лютому 2016 року.

Нагадамо, сьогодні, 18 листопада, о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться зустріч з сучасними українськими письменниками Іваном Андрусяком, Олегом Чаклуном та Олександром Дерманським в рамках Національного проекту «Україна читає дітям». На вас чекає знайомство з новими книгами авторів, фото та автограф сесія, а також незабутні враження від спілкування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар