У Кіровограді стартує фестиваль документального кіно (АНОНС)

У четвер, 19 листопада, о 15.00 в приміщенні кінозалу ОУНБ ім. Д. І. Чижевського відбудеться презентація програми XII-го  Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Партнери фестивалю і організатори показів у Кіровограді ГО «Територія успіху» і ГО «Флора».

Фільмом-відкриття обрано  фільм Катерини Горностай «Скрізь майдан» (2015. Країна – Україна. Тривалість – 36 хв.). «Хочу не забути цей рік, хочу пам’ятати людей, що були поряд. Рік Майдану, рік під знаком війни і миру».

У програмі Мандрівного фестивалю, що триватиме в Кіровограді з 19 листопада до 10 грудня, окрім конкурсних стрічок, будуть представлені фільми-лауреати світових кінофестивалів.

Кожен показ супроводжуватимуть  тематичні дискусії та обговорення з правозахисниками, діячами культури і митцями для того, щоб перегляд фільму спонукав аналізувати порушену в ньому проблему та шукати оптимальні шляхи її вирішення на локальному й державному рівнях.

Ознайомитись з програмою цьогорічного Docudays UA у Кіровограді, а також слідкувати за новинами мандрівного кінофестивалю  можна на сайті ГО «Флора» і ГО «Територія успіху» , а також на офіційному веб-сайті Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Трейлер Мандрівного Docudays UA

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар