Кіровоградцям пропонують своїми малюнками прикрасити дитячу обллікарню (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградський обласний художній музей та Кіровоградська торгово-промислова палата оголошують конкурс малюнків для створення експозиції та оформлення приміщення Кіровоградської дитячої обласної лікарні.

Мета конкурсу

Метою конкурсу є залучення різних категорій обдарованих дітей,  учнівської молоді, дорослих до активної творчої роботи, відображення в мистецьких роботах позитивного образу дитинства, створення життєстверджуючих робіт, спрямованих на відтворення добра.

Порядок проведення конкурсу

         До участі у конкурсі запрошуються:

  • учні художніх шкіл, шкіл естетичного виховання, вихованці гуртків образотворчого мистецтва, інших навчально-виховних закладів;
  • студенти вищих навчальних закладів мистецького спрямування;
  • художники – члени Національної спілки художників України, художники-аматори;
  • майстри декоративно-ужиткового мистецтва;
  • фотохудожники – члени Національної спілки фотохудожників України, фотохудожники-аматори.

Для участі у конкурсі рекомендовано подавати твори, виконані у різноманітних графічних техніках, у мішаній, авторській техніках, комп’ютерної графіки, фотороботи. Роботи повинні відповідати подальшому оформленню їх в рами під скло. Для фоторобіт та комп’ютерної графіки можлива подача робіт в електронному вигляді.

Участь у конкурсі виключно індивідуальна.

Розмір конкурсних робіт – формат А-2 (40х60 см).

Оформлення 200 робіт переможців здійснюється співорганізатором конкурсу – Кіровоградською торгово-промисловою палатою та розміщуються для створення експозиції в фойє Кіровоградської дитячої обласної лікарні.

Роботи передаються Оргкомітету не пізніше 10 грудня 2015 року на адресу: м. Кіровоград, вул. Преображенська, 79А, Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата.

До роботи додається інформація, в якій зазначаються: ПІБ автора (повністю), вік, назва роботи, рік виконання роботи, техніка виконання, розміри, назва навчального закладу або ВУЗу, клас або курс, домашня адреса, контактні телефони, електронна адреса.

Критерії та система оцінювання робіт, визначення переможців Конкурсу

Роботи оцінюються за наступними критеріями:

– відповідність темі конкурсу;

– відповідність принципу арт-терапії;

– створення позитивного настрою;

– створення позитивного образу дитинства;

– оригінальність ідеї;

– технічна майстерність.

Журі визначає 200 робіт переможців Конкурсу, які будуть оформлені        та виставлені для постійного експонування в Кіровоградській дитячій обласній лікарні.

Визначення переможців Конкурсу здійснюється шляхом голосування членів журі.

Для кожної категорії учасників визначаються кращі твори, що займають І, ІІ та ІІІ місця, автори яких отримують цінні призи.

Відзначення учасників

Призовий фонд Конкурсу забезпечується Кіровоградською торгово-промисловою палатою.

Відзначення переможців Конкурсу проводиться в урочистій обстановці в день відкриття виставки робіт переможців Конкурсу у Кіровоградській дитячій обласній лікарні. Про час відкриття виставки буде повідомлено додатково.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар