У Кіровограді відзначили День української писемності та мови (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У День української писемності та мови 9 листопада в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбулася літературно-музична композиція  «Одна вона у нас така – уся співуча і дзвінка…».

За недовгий час свого існування це свято вже стало традиційним у бібліотеці тому,  що мова – духовний, творчий і пісенний скарб нації. Це не просто засіб спілкування, це глибоке джерело художньо-естетичних цінностей, емоційності, лірична перлина кожного народу.

На відвідувачів заходу очікували чарівні музично-поетичні хвилини, українські пісні, твори сучасних авторів, музичні композиції. Так, артистичною вдачею та потужним тембром прихильників української мови та мистецтва зачаровували учасники бібліотечної студії «АРТ-СВІТ»: Кисельова Крістіна, Паученко Катерина, Запасная Анастасія, Матвієнко Вікторія, Подуфалов Олександр. У їх виконанні прозвучали композиції: «Україно моя», попурі з добірки українських пісень, «Як у нас на Україні», «Я молода», «Україна –  це ти», «Мова кохання, мова єднання», «Гітара», «Радуйся земле», «А ми діти України» .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар