У Кіровограді презентували культурно-мистецький фонд (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У театрі імені Кропивницького перед творчою інтелігенцією Кіровограда відбулася презентація культурно-мистецького фонду, який заснував Артем Стрижаков.

«Балотуючись на посаду міського голови, я запропонував програму «5 перспектив змінити місто», в якій немає культурної складової. І це неспроста. «5 перспектив» – це фундамент, основи, з яких потрібно починати зміни в Кіровограді. А культурна перспектива – це окремий напрямок, який повинен розвиватися не після інших, не за принизливим залишковим принципом, а паралельно з ними», – сказав під час презентації  Стрижаков.

Одним із ключових напрямків його культурної перспективи є підтримка незалежних творчих проектів кіровоградської молоді.

«Звичайно ж, для того, щоб отримати міні-гранти від культурно-мистецького фонду «Перспектива», молодь повинна постаратися і запропонувати дійсно цікаві нестандартні проекти, спрямовані на створення певного культурного продукту, – говорить Артем Олегович. – Це створює здорову конкуренцію серед нового покоління творчих людей і, впевнений, стане поштовхом для культурних змін у місті».

За принципами роботи фонду, які озвучив Стрижаков,  мінімальний грант становитиме 1000 гривень, а максимальний поки що 10 000.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар