Кіровоградки схудли на 100 кг, щоб купити автівку солдатам (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Центр Кіровограда. Тайм-клуб «Берлога». На один вечір це місце перетворилось на цитадель краси, успіху, здоров’я та взаємодопомоги усього міста. Адже саме тут учора, 8 листопада,  відбувся фінал благодійного проекту «Марафон краси».

Протягом місяця (11 жовтня – 8 листопада) 27 кіровоградок дотримувались правильного харчування, займалися спортом, відвідували різноманітні майстер-класи – учасниці вели здоровий спосіб життя. Головною метою було не схуднення, а допомога армії: жінки збирали кошти на джип для кіровоградського 3-го окремого полку спеціального призначення.

Усі, хто завітав до «Берлоги», мав змогу зробити свій образ більш довершеним у Beauty corner і в студії стилю та макіяжу Наталії Іванової. Гостям заплітали коси, робили експрес-макіяж, а майстрині Тетяна Гриценко і Евеліна Колесник малювали вишукане мехенді.

Відбувся також благодійний ярмарок, де можна було придбати речі від магазину стильного одягу «Colibri», низькокалорійні десерти від  Ольги Приткової та різноманітні вироби ручної роботи.

Ідейна натхненниця та організатор проекту Катерини Резніченко каже, що вона щиро рада, що цей благодійний марафон краси мав такий інтерес у жінок нашого міста. За словами Катерини, група була набрана дуже швидко. “Коли в березні цього року я тільки думала організовувати «Марафон краси», 80% людей, з ким я розмовляла говорили, що у Кіровограді ця ідея не «піде», бо тут усе глухо. Ось і нічого подібного. Кіровоград–  крутий! І мешканці його активні і просунуті. У нас у групі були учасниці і по 50 років, і по 19», – говорить Катерина Резніченко проекту.

Загалом учасниці втратили майже 100 кг ваги.

За словами «краси і м’язів» проекту, тренера фітнес-центру «Power» Станіслава Хруля, усі дівчата старались: “Хоч інколи їм було і важко, але вони збирались із силами і робили вправи через “не можу”.

Катерина Резніченко говорить, що до проекту прийшло багато партнерів, друзів, помічників, які не зобов’язані були нічим допомагати: “Але допомогли. Вони вклали свій час, інтелектуальний ресурс, протягнули свою руку допомоги. За просто так”.

Проводилась під час заходу і благодійна лотерея, під час якої було розіграно подарункові набори від Avon, сертифікати на участь у авто-квесті від «Квест-АКС», на зачіску від салону краси Castalia та на сеанс релаксуючого масажу від Вікторії Веселовської.

Тренер з тай-бо Олег Кузьменко розповів про цікавий випадок на тренуванні, який показує наскільки цілеспрямованими були дівчата під час проекту: «Одного разу, під час тренування, по вулиці  Гагаріна вимкнули світло. На якусь коротку мить усі розгубились, але потім хтось подав ідею і усі дівчата повмикали на телефонах ліхтарики і направили їх на дзеркала – щоб збільшити  кількість світла. І ось у такій ситуації, під музику з mp3-плеєра ми і проводили тренування. Яке, до речі, виявилось одним з найпродуктивніших».

Як говорить одна з учасниць проекту Лариса Соколовська найважчим було дотримання графіку і узгодження його з роботою та іншими справами. «Я взагалі дізналась про марафон випадково: побачила пост у Фейсбуці. Одразу загорілась і жодного разу не пошкодувала. Стільки знайомств, цікавих майстер-класів. Корисної інформації! Просто буря емоцій!», – ділиться враженнями учасниця.

Учора вдень відбулась процедура фінального зважування дівчат-учасниць та визначення переможниць проекту.

Тож 3 місце, з результатом у –10 кг посіла Світлана Приймак, яка отримала солодкий, але не шкідливий подарунок від Ольги Приткової та «Коробочку Щастя».

Світлана Ковтюх з результатом у –14,5 кг посіла 2 місце,  і зможе провести beauty day в салоні краси «Castalia» і зробити макіяж, зачіску та манікюр.

«Цей перший сезон проекту вже став історією. Але ми бачимо наскільки необхідні такі заходи нашому місту. Наскільки це важливо для наших жінок. Тому я говорю Катерині Резніченко: «Show must go on!»  і з нетерпінням чекатиму 2 сезону, у якому, вже багато моїх знайомих хочуть взяти участь», – говорить срібна призерка марафону Світлана Ковтюх.

1 місце, з результатом у – майже 20 кг (і це за місяці проекту!) отримала Юлія Якименко, на яку чекає SPA-weekend у Трускавці в 5-зірковому готелі Grand Royal Hotel.

Тренери «Adrenaline Pole Dance Studio» Анна Бичкалюк,  Яна Пчілка і їх таємничий «+1» продемонстрували присутнім вражаючий танцювально-акробатичний номер.

На підсумковій церемонії відбувся імпровізований флешмоб із зумби, на якому учасниці, разом з тренером Тетяною Претикаль, показали чому навчились за місяць тренувань.

Під час церемонії закриття проекту виступили Катерина Несен з авторськими ліричними композиціями на поезію Ліни Костенко і Сергія Єсеніна, гурт Sunday Joy з цікавими варіантами відомих хітів (Miley Cyrus «Wrecking Ball», Muse «Feeling good» та ін.)

Дуже проникливим і відвертим був виступ хлопців з  гурту The Divine Voice від продюсерського центру «BREM-art production».

Наприкінці зустрічі, учасниці висловили вдячність тренерам та усім, хто долучився до проекту і пообіцяли більше не повертатись до попереднього «не здорового» життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар