Директор кіровоградської бібліотеки отримав «Духовний скарб Кіровоградщини»

Для колективу Кіровоградської обласної дитячої бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка 2015 рік приготував декілька приємних сюрпризів. Спочатку бібліотеці вдалося позбутися давно вже не актуальної назви  (аж з четвертої спроби депутати проголосували про присвоєння бібліотеці нового імені), потім – їхнього директора Таїсію Манжулу відзначили обласною премією в галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини».

Читайте також: Обласна дитяча бібліотека святкувала довгоочікуване перейменування

Таїсія Сергіївна переконана, що це не її особиста заслуга. Це колективна робота усіх небайдужих до культури людей.

«Ця премія – не лише моя заслуга. Не тільки нашого колективу. Це заслуга усіх дитячих бібліотек нашої області, – переконана директор. –  На сьогодні дитяча бібліотека не тільки інформаційний центр, а й культурно-дозвіллєвий. І вручена мені скульптура «Степовий орел» – це символ життя дитячих бібліотек. І коли говорять про об’єднання дитячих бібліотек з публічними, я переконана, що цього не варто робити. Дитина повинна мати свою територію, на якій їй буде комфортно і цікаво».

Довідка:

“Духовний скарб Кіровоградщини” – премія заснована обласною радою і присуджується на конкурсній основі працівникам органів управління культурою, представникам установ, організацій, закладів культури, творчих спілок, асоціацій та інших громадських об’єднань, які діють на території Кіровоградської області.

Премія присуджується за підсумками роботи за минулий календарний рік за вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної галузі, професійного та аматорського мистецтва області, збереження і популяризацію історико-культурної спадщини регіону;

впровадження інновацій та новітніх технологій у роботу закладів культури і мистецтва області, реалізацію важливих культурно-мистецьких проектів регіону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар