Бібліотека запрошує кіровоградців на уроки англійської

Анонс масових заходів в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського на 2– 8 листопада:

2-6 листопада о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення англійської мови, що працює у відділі документів іноземними мовами.

3 листопада у відділі  мистецтв відбудеться  інформаційно – просвітницька акція «День фахівця в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського». В програмі заходу: відкриті перегляди з оглядом нової сучасної фахової літератури (ноти, монографії, історія виконавства, музичні персоналії, музичне краєзнавство та ін.), інформаційні ресурси бібліотеки – 2015, заняття на інтерактивній SMART- дошці для розвитку музичних здібностей та відео-перегляд .Під час акції відбудеться безкоштовний запис до бібліотеки. Довідки за телефонами: +380996553309 Світлана Ушакова, ел. адреса:art@library.kr.ua;

4 листопада о 14.00 у  відділі мистецтв відбудеться майстер-клас В.Пухинди «Глина». Ліплення – це дуже приємна і заспокійлива творчість, а ліплення з полімерної глини ще й прикладне мистецтво – можна ліпити біжутерію (сережки, брошки, кільця, намиста, браслети, кулони, шпильки, брелоки) для себе і як подарунки друзям.Захід відбудеться в рамках проекту «Підвищення доступності закладів культури і дозвілля для людей з функціональними обмеженнями», підтриманого ГО Центр “Соціальна Дія”.

4 листопада о 15.00 у кіноклубі «Екран» відбудеться показ фільму «Фанфан – Тюльпан/Fanfan – Tulip» режисер Жерар Кравчик.  Це було в старі-престарі часи, коли королі воювали життями своїх підданих, коли циганки обманювали чесний народ, і коли молоді хлопці, спокусивши не того, кого потрібно або того, кого не потрібно – відправлялися в армію, щоб уникнути каторги, тобто одруження .  Франція, середина XVIII століття. Як водилося в той час, Людовик XV (Дідьє Бурдон) віддавався своїй улюбленій розвазі – війні. З ким саме він воював, через що і чому – він сам не пам’ятав. Чи не пам’ятали це і його воєначальники, і його противники, і його солдати, і солдати супротивника. Важливий був сам факт – король веде бойові дії, щоб покрити себе славою. Запрошуємо до перегляду.

Мова – це не просто спосіб спілкування, а щось більш значуще. Мова – це всі глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам’ять, найцінніше надбання віків, мова – це ще й музика, мелодика, барви буття, сучасна художня, інтелектуальна і мислительська діяльність народу. Тому, до Дня української писемності та мови у відділі абонементу  оформлена книжкова виставка –  «Плекатимеш мову – цвістимуть слова»

Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар