Кіровоградська письменниця організувала оригінальну презентацію своєї книги (ФОТО)

????????????????????????????????????

Вчора, 31 жотня, у Кіровограді відбулася гра-квест «Сновида», присвячена Хелловіну. Організатором гри виступила дипломантка Коронації слова-2015» Ольга Мігель – повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Гра-квест «Сновида» – це своєрідна презентація-популяризація хоррор-роману «Сновида», який цьогоріч отримав спеціальну відзнаку від Київського Національного Університету Шевченка на конкурсі «Коронація слова». І, як виявилося, творчий експеримент авторки вийшов вдалим. Адже участь у квесті взяли аж (!) 13 кіровоградських команд. Двоє з них стали переможцями і отримали головний приз квесту – роман «Сновида» з підписом автора.

Читайте також: Ольга Мігель – кіровоградка, яка творить український хоррор

Ольга Мігель розповідає, що організація квесту далася їй не просто, але результати перевершили всі сподівання та подарували купу позитивних емоцій.

«Дуже боялась, що щось зірветься. У грі планувалося задіяти 4 агенти: мій брат і чоловік + дві людини на телефоні та Сновида (підсобив дідусь) і привид дівчинки, закатованої чекістами (подруга), – розповідає письменниця. – Агенти мали стояти іще на двох точках. Але буквально за два дні до квесту всі перехворіли. Подруга злягла (вона мала бути зі мною в книгарні «Буки»), але все таки допомагала мені з дому – відповідала на дзвінки, лежачи з температурою.

А один з агентів, який мав бути в Ковалівському парку, повідомив, що захворпів, буквально в день квесту о 12.00. Тож доводилось оперативно перероблювати сценарій буквально за лічені години до початку. Але, на щастя, все пройшло добре!

З того, що не вдалося… як виявилось, я не достатньо прозоро розписала деякі моменти в загадках. Наступного разу треба буде робити більш прозорі та конкретні натяки».

Крім того Ольга не планує закінчувати квести презентацією роману. Письменниця пообіцяла час від часу проводити інтелектуальні розваги для кіровоградців.

«Іще заходи такого плану проводити планую, але щось конкретне сказати поки не можу, буду дивитись відповідно до власної завантаженості. Можливо, зробимо щось до Нового Року, але це поки дуже приблизні плани. Коли будуть конкретні повідомлення на цю тему – одразу ж напишу у себе в спільноті https://vk.com/club_olga_migel. Тож якщо хто хоче не пропустити наступну гру – раджу просто підписатись на неї та стежити за новинами!».

ї

Поширити:

Залишити коментар:

коментар