Кіровоградський виш заполонили монстри (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями студенти КНТУ відсвяткували хелловін. Одягнувши костюми різних жахіть, вони влаштували вранішню вечірку прямо в університеті.

З 2007 року Студентська Рада КНТУ влаштовує костюмовані вечірки. Цього року студенти ще й облаштували химерний замок – таке “будівництво” в університеті було вперше. Традиційно гості вечірки підібрали собі чудернацькі образи. Тут була і зла королева, і Чеширський Кіт, і чумний лікар, і кішечка, і відьма.

Серед студентів вирізнялась маленька дівчинка (донька когось із працівників ВНЗ), яка була в костюмі маленької відьми.

“Я був просто в костюмі жертви маньяка, – розповідає один із організаторів вечірки Віталій Рубльов. -Спочатку планував бути Фредді Крюгером, однак не зміг знайти перчатку. А ідея гриму жертви з’явилась коли одна з організаторів, Марія Каушан, сказала, що вона вміє дуже класно робити порізи”.

Конкурсу на кращий костюм не було, але був конкурс на найкращий і найшвидший грим. Дівчата розмальовували хлопців. Переможці отримали приз – один з гарбузів, якими прикрашали імпровізований замок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар