Фізики і лірики кіровоградського педуніверситету відсвяткували 85-річчя (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 30 жовтня, два найстаріших факультети КДПУ ім. В. Винниченка відсвяткували свій ювілей – 85 років.

Фізико-математичний і факультет філології та журналістики 85 років розвивались пліч-о-пліч. Із маленьких лабораторій та кабінетів виросли високі стіни нових приміщень, сформувались дружні кафедральні команди, сформувались потужні джерела фахівців. Щороку ці два факультети випускають сотні спеціалістів, які поповнюють не тільки ряди педагогів, а і виховують журналістів, програмістів, статистів.

Фізмат і філфак сьогодні не боролись за пріоритети. Фізики і лірики живуть дружно як заповідав кіт Леопольд із мультика. Тож попрацювавши у команді, два потужні факультети КДПУ підготували святкову програму для гостей. Студенти презентували вокальні та танцювальні номери. Філфак ще й прочитав кілька поезій. Зокрема, по-новому трактували Тараса Шевченка зі зверненням до своїх викладачів.

На день народження прийнято дарувати подарунки. А іменини факультету – це свято кожного викладача та студента. З нагоди 85-річчя факультетів було нагороджено грамотами Міністерства освіти і науки, відзнаками Кіровоградської ОДА та міськради найкращих педагогів вишу. А найстаранніші студенти отримали грамоти від деканатів.

Окрім того, КДПУ прийшли привітати секретар Кіровоградської міськради Іван Марковський та представник народного депутата Олександра Горбунова. Факультет філології та журналістики отримав подарунки від меценатів. Голова профкому КДПУ Сергій Бойко передав декану ФФЖ мультимедійну систему від Рафаеля Санасаряна – представника “Радикальної партії Олега Ляшка”. А від Благодійного фонду народного депутата Станіслава Березкіна “Добротвір” філфак отримав ноутбук.

“На факультеті філології та журналістики ми знайшли справжніх друзів. Це люди, які мають багато ідей і вдало втілюють їх у життя. Бажаємо факультету і надалі виховувати таких активних, талановитих і цікавих людей”, – звернулась із привітанням представник Благодійного фонду Ганна Коломієць.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар