У Кіровограді відбудеться дитячий Хеловін (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

25 жовтня майстер-клас «Глузливий гарбуз» розпочав цикл заходів для відважних «Хелоуїн наближається», які триватимуть протягом тижня в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка.

А ви знаєте, що страх можна розсмішити, страх можна знищити та заговорити, але це до снаги лише мужнім і наполегливим. Ви саме такі, правда ж? Тоді завітайте, 27 жовтня о 10 годині до бібліотеки на медіа-подорож «Паранормальні явища, або Все, що ти хотів би знати про привидів… і трішки більше»  та познайомтеся з монстро-класними книжками!

Жах! Монстри прокидаються…. Це Хелоуїн! Нова нагода розважитися та продемонструвати свої творчі здібності. Перевтілитися в чаклунів, фей привидів або створити свій власний образ запрошуємо всіх бажаючих, кому виповнилося 10 років і більше, під час участі в літературно-музичному святі «Сутінки в бібліотеці» 30 жовтня! Початок о 15 годині. В програмі свята: розваги і ворожіння, знайомство з книгами жахів, майстер-класи, конкурс костюмів та дитяча дискотека.

Відвідайте яскраві жовтневі заходи під час осінніх канікул, відпочиньте у колі друзів та познайомтеся з культурними традиціями інших народів.

Сутінки в бібліотеці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар