Кіровоград: переселенців навчили майстерності декупажу (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями учасники ініціативної групи “Dumka” та представники ГО ТІМО «Відкриті двері» провели черговий майстер-клас «Декупаж – чари своїми руками», в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада». (проект «Спільні дії – єдина громада» реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні).

Учасниками заходу стали більше 30 осіб переселенців та мешканців нашого міста, які протягом 3 –х годин  з радістю освоювали мистецтво декупаж.

Декупаж, як вид мистецтва перший раз згадується наприкінці XV століття в Німеччині, де вирізані малюнки почали використовувати для прикрашання меблі. Зараз ця старовинна техніка знову стала модною і актуальною.

На заході майстриня Юлія Абрамова детально та дуже доступно розповідала та демонструвала, яку красу можна створити за допомогою цієї техніки. Кожен учасник працював над створенням власної поробки – чашки або тарілки. Учасники проявляли неабиякий інтерес, запитували майстриню про особливості роботи та давню історію виникнення цього виду мистецтва.

Наприкінці майстер-класу усі були в захваті, адже отримали в результаті чудові вироби, які були абсолютно різними, не дивлячись на однакові предмети та набори для декорування. Дітки теж проявляли інтерес і вирізали деталі допомагавши таким чином своїм батькам. Протягом майстер-класу панувала позитивна атмосфера, де кожен отримав заряд чудових емоцій та доброзичливе спілкування в колі нових друзів.

Наступний майстер-клас «Солодка флористика – створення оригінальних подарунків» відбудеться 1 листопада о 12.00. Чекаємо на усіх бажаючих.

 «Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар