Юні кіровоградці – переможці Всеукраїнського конкурсу «Книга пам’яті мого роду»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями, у Києві, було підведено підсумки Всеукраїнського сімейного конкурсу «Книга пам’яті мого роду», оголошеного на початку поточного року Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей та Національною бібліотекою України для дітей. Усього в конкурсі взяли участь діти з 19 областей, які надіслали на розгляд обласних журі 1077 робіт.

Членам обласних та Головного журі було дуже нелегко визначити переможців. Адже кожна робота відрізнялася від іншої змістовим наповненням, нестандартним оформленням та творчим підходом.

За рішенням членів Головного журі переможцями Всеукраїнського сімейного конкурсу «Книга пам’яті мого роду»  стали 22 учасники, серед яких і наші юні земляки: Ситник Дмитро (9 років)  за книгу «Історія мого роду» (м. Кіровоград) та Зінченко Наталія (15 років) за книгу «Спогади зі смаком буряка» (м. Бобринець).

Переможці запрошені до Києва де братимуть участь в урочистому нагородженні, яке відбудеться 4 листопада 2015 року в Національній бібліотеці України для дітей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар