Кіровоградські моделі презентували топову колекцію на Odessa Fashion Week (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями одеський Арт-центр ім. Віри Холодної (Одеська Кіностудія) прийняла гостей Fashion-індустрії із усієї України.

На  Odessa Fashion Week в рамках конкурсу молодих дизайнерів «New Fashion Generation» було перезентовано 14 колекцій. Серед них переможниця Всеукраїнського конкурсу дизайнерів “Мода без кордонів” – “Кармен” Тетяни Рибки (Кривий Ріг). Саме вишукані весільні сукні і презентували учениці кіровоградської модельної агенції “Mix models”.

Колекція Тетяни Рибки підкорила зіркових суддів і стала кращою на одеському подіумі. Тож до Кривого Рогу поїхав диплом «The Best Young Fashion Designer ss 2016».

“При створенні колекції “Кармен” було велике бажання донести свої ідеї глядачам та жюрі. Я прагну своїм творчим поглядом розкривати жіночу красу та дарувати радість людям своїми колекціями”, – розповідає про свій ключ до успіху криворізька дизайнерка.

Свій зірковий старт Тетяна почала із конкурсу дизанерів “Мода без кордонів” у Кіровограді. Відтоді дизайнерка і почала співпрацювати із моделями “Mix models”. Це вже друга участь Тетяни у дизанерських конкурсах – і друга перемога.

Дизанер Тетяна Рибка підкорює подіуми своїм талантом, а кіровоградські красуні допомагають його демонструвати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар