У Кіровограді на Хелоуїн пройде квест-гра «Сновида»

У суботу, 31 жовтня, на честь Хелоуїну, дипломант Коронації слова-2015 Ольга Мігель та книгарня «Буки» запрошують всіх кіровоградців на презентацію книги “Сновида” та гру у форматі лінійного квесту.

До участі допускаються як самостійні гравці, так і команди до 4 чоловік.

Для того, аби взяти участь у грі, треба прийти в книгарню «Буки» 31 жовтня від 14:00 до 18:00, взяти квестове завдання в гейм-майстра, зареєструватись та вирушити до першої точки, де отримати подальші інструкції. Переможе та команда, яка впорається з квестом за найменший час. Оголошення результатів та нагородження переможця відбудеться у книгарні «Буки» о 19:30. Однак всі бажаючі, які прийдуть на нагородження, також отримають заохочувальний приз.

Для гри кожна команда повинна мати з собою фотоапарат (підійде і камера мобільного), ліхтарик, годинник та мобільний телефон.

Ціна участі в грі – найдрібніша монета, що лежатиме в кишені.

Також запрошуємо до участі команди журналістів!

Крім того, кожен учасник квесту зможе взяти участь у акції «Хелоуїнські солодощі для солдата», пожертвувавши на касі книгарні смаколики, які будуть передані бійцям української армії.

Подробиці на сторінці квесту у ВК https://vk.com/nightwalker_migel

НІКОМУ НЕ КАЖИ ПРО ЦЬОГО ЛИСТА! Цю таємницю ти можеш довірити лише кільком своїм друзям, які не побояться ризикнути.

Ти, певно, мені не повіриш, але останні двадцять років я замкнений у величезній будівлі за межею реальності, між життям та смертю. Нас тут багато, і всіх сюди привів він, Сновида. Цей… ця істота… Хто чи що той чоловік в чорному шкіряному плащі та синьому кашкеті, який цілиться мені в потилицю зі свого «Маузера»? Просто я думав про речі, яких мені не варто знати. А ще не спав, коли треба спати – від опівночі до четвертої ранку. І от він взяв та прийшов по мене, й забрав. Все це нагадувало страшний сон, але коли я опинився тут, коли цей сон закінчився, я зрозумів, що найстрашніший кошмар ще попереду. І той кошмар вже бозна скільки триває!

Він і зараз ходить вулицями. Крок за кроком, важко шаркаючи по асфальту своїми важкими яловими чоботами. Гадаю, він полює на тебе.

Все вирішиться в ніч 31 жовтня. Тільки ти та твої друзі зможете зупинити його! Я більше нічого не можу сказати. Але якщо ти наважишся… 31 жовтня мій друг чекатиме на тебе в книгарні «Буки» (що на площі Героїв Майдану) від 14:00 до 18:00. Ти впізнаєш його за трояндою на правій руці. Він розповість тобі, що робити. Запитай у нього: «Чому не можна будити Сновиду?», – і він допоможе, він обов’язково допоможе! Але пам’ятай, що все має свою ціну. І ціна його красномовства – найдрібніша монета, що лежатиме в твоїй кишені.

Бери з собою 1-3 друзів, фотоапарат, ліхтарик, годинник та телефон, і вдягайся якнайтепліше. Ви зіткнетеся з п’ятьма загадками, розгадавши які, зможете виступити проти Сновиди рівно о 19:30. А чи переможете його – залежатиме лише від вас. Пам’ятай, що час грає проти нас!

Чекатиму на тебе. Будь ласка, приходь! Не залишай мене тут! Благаю, не залишай! Допоможи!»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар