Наукова бібліотека пропонує повчитися і з користю відпочити (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на масові заходи, які відбудуться 19 – 25 жовтня:

19-23  жовтня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення англійської мови, що працює у відділі документів іноземними мовами;

21 жовтня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться майстер-клас Наталії Федорової «Декоративний розпис» у техніці штампування. Захід відбудеться в рамках проекту «Підвищення доступності закладів культури і дозвілля для людей з функціональними обмеженнями», підтриманого ГО Центр “Соціальна Дія”. Декоративне штампування – призабута нині техніка, яка дозволяє за обмежений час створювати гарні вироби. На майстер-класі навчать технікам штампування осіннім листям з декоруванням пальцями;

21 жовтня о 15.00 у кіноклубі «Екран» відбудеться показ фільму «Молодий Тосканіні»,

режисера Франко Дзеффіреллі. Вхід – вільний;

21 жовтня о 17.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться презентація нової книги відомого  українського письменника Макса Кідрука “Бот: Ґуаякільський парадокс” – продовження першого українського технотрилера “Бот”.

Про книгу:

Після подій, описаних у першій книзі, Тимур Коршак більше не може програмувати і намагається забути події, що трапилися з ним п’ять років тому. Він і не здогадується, що в еквадорському місті Ґуаякіль розповсюджується епідемія, яка спричиняє напади жорстокості. І все це дуже схоже на те, з чим йому довелося зіткнутися в Атакамі. Величезна кількість людей потрапляє до психіатричної клініки, де вони малюють одинакові фрактали та безупинно повторюють ім’я Тимур.

На пошуки психоістоти до Еквадору вирушають колишній програміст Тимур Коршак, найманець Хедхантер та психіатр Лаура Дюпре.

Про автора:

Макс Кідрук – відомий український письменник, мандрівник, колумніст чоловічого журналу «XXL». Співучасник акції «На Зеландію!» разом із Сергієм Притулою, автор ролика «Азаров, ай-яй-яй!», автор першого українського технотрилера «Бот». За освітою інженер-енергетик. Загалом побував у понад 30 країнах, серед яких  – Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та інші.

24 жовтня о 14.00  у відділі мистецтв майстриня Ірина Кудревич проведе майстер-клас, на якому відбудеться практичне засвоєння навичок ручного шиття на прикладі блоку «Бабусин сад», або англійське шиття за паперовими шаблонами. Захід організований в рамках проекту «Підвищення доступності закладів культури і дозвілля для людей з функціональними обмеженнями», підтриманого ГО Центр “Соціальна Дія”. Цільовою аудиторією майстер-класу є жінки реабілітаційного центру «Кабінет «ANITA».

У відділі краєзнавства працює книжкова виставка нових надходжень «Книжковий арсенал-2015», де представлені книги, які нещодавно отримав відділ. Серед них – новий випуск Краєзнавчого вісника «Між Бугом і Дніпром». Запрошуємо до перегляду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар