Бібліотека ім.Шевченка запрошує дітей на розумне дозвілля

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на масові заходи, які відбудуться цього тижня.

20 жовтня о 13 годині 30 хвилин у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться інтерактивне голосне читання казки «Хлопчик-Мізинчик» з циклу заходів міні-проекту для дошкільнят «В гостях у казки».

20 жовтня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття для користувачі з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Особливості клавіатури».

Підлітковий клуб «Уроки Мері Поппінс» 21 жовтня о 15.00 запрошує юних панянок відвідати вечір одкровень «Стаємо дорослими». Під час засідання учасники зможуть поговорити про взаємовідносини між юнаками та дівчатами, про перші трепетні почуття в житті підлітків, поділитись проблемами, які їх хвилюють та отримати багато корисних порад на майбутнє.

22 жовтня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться перегляд електронної презентації «Не шкодуй чарівних слів, а роби добро усім» із циклу заходів етикет годин.

22 жовтня о 14 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують учнів 1-4 класів на інформаційно-розважальний калейдоскоп «Паранормальні явища або Все, що ти хотів би знати про привидів… і трішки більше» та креатив-майстерку «Хелоуїн наближається».

25 жовтня о 12 годині міні-школа «Вулик» запрошує всіх своїх маленьких учнів відвідати чергове засідання школи. Під час заняття ви зможете взяти участь у віртуальному уроці «Розвиток уваги» та гарно провести свій вільний час з друзями і батьками.

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 10 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар