У Кіровограді виступлять дипломанти “Червоної рути-2015”

У середу, 21 жовтня, о 18.00 після літніх канікул обласна бібліотека для юнацтва знову запрошує на бібліопроект «Креативна середа», де на Вас чекають цікаві зустрічі з кіровоградськими виконавцями, творчі вечори, багато музики, різні ігри, книжкові виставки та гарний настрій.

Кожен вечір у нашій бібліотеці цікавий і неповторний. Цієї середи відбудеться зустріч з музикантами, які пропагують патріотичні пісні та розкривають творчий потенціал нашого краю. Гурт «Контр Версія» – фіналіст та дипломант XIV Всеукраїнського фестивалю  «Червона Рута» 2015 року у м. Маріуполь. Під час зустрічі ви матимете можливість поспілкуватися з музикантами особисто, задати свої питання, познайомитися з їхньою творчістю, послухати старі пісні та побувати на прем’єрі нових.

«Пройдя сквозь множество преград

И не взирая на упрёки,

Мы как и прежде, служим Року

И любим наш Кировоград!» – під таким гаслом творять музиканти і ми запрошуємо вас на вечір патріотичного року, пісень, які не залишать байдужими.

Окрім концерту та спілкування з талановитими музикантами на вас чекає книжкова виставка «Музичний феєрверк», бібліокінозал та комп’ютерні розваги.

Запрошуємо всіх бажаючих поринути в атмосферу життєвої філософії та душевної лірики. Вхід безкоштовний!

За докладною інформацією звертайтеся до кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва:

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua  

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар